18 Haziran 2013, 20:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Trabzon Hurması Reçeli Trabzon Hurması Reçeli Tarifi Sevgili bayanlar Trabzon Hurmasının Reçel tarifini sunacağız sizlere kimbilir bir çoğunuz belki ilk defa duyacaksınız bu reçel tarifini ama nefis olacağının garantisini verebiliriz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Trabzon Hurması Reçeli İçin Malzemeler -3 adet olgun Trabzon hurması -1 su bardağı toz şeker -2, 3 damla limon suyu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Trabzon Hurması Reçeli Yapılışı Hemen reçelimiizn tarifine geçiyoruz bayanlar Ayıklayıp, yıkayıp, kabuklarını soyduğunuz hurmaların çekirdekleri çıkarıyın ve blender ile püre haline getirin.Başka Bir kaba alınan püre şeklindeki hurmaya şeker ilave edin ve kaynatın kesinlikle su koyulmaz.Kaynamaya başlayıp kıvama gelince 2, 3 damla limon suyu ilave edilir ve bir iki taşım daha kaynatın Daha sonra Altı kapatın.Kavanozlara alın ve soğuması bekletin. Soğuyunca ağızları kapatın. İstenirse tencerede soğutulup kavanozlara albilirsiniz...Afiyet olsun | |
|
Etiketler |
hurması, reçeli, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dut reçeli | Violent | Reçel Tarifleri | 0 | 18 Mayıs 2013 23:40 |
Gül Reçeli | N999 | Reçel Tarifleri | 1 | 18 Mayıs 2013 23:15 |
şantili trabzon hurması | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:28 |
Kremalı trabzon hurması | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:30 |