![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Karışık Erik Marmeladı Karışık Erik Marmeladı Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Karışık Erik Marmeladı Yapılışı ERİKLERİ yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Geniş bir tencereye alıp üzerine suyu ekleyin. Kısık ateşte eriklerin kabukları ayrılmaya başlayana dek kaynatıp ocaktan alın. Ilındıktan sonra tel süzgeçten geçirin. Yeniden tencereye alıp üzerine tozşeker ekleyin. Kısık ateşte, ara sıra karıştırarak kıvam alana dek pişirin. Limon suyunu ekleyin. Bir-iki taşım kaynattıktan sonra ocaktan alın. Soğuduktan sonra kavanozlara boşaltıp uygun bir yerde saklayın. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
erik, karışık, marmeladı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı | Violent | Reçel Tarifleri | 0 | 19 Mayıs 2013 18:04 |
Şekersiz Karışık Yaz Marmeladı | Liaaa | Reçel Tarifleri | 0 | 07 Mayıs 2012 19:12 |
Erik kızartması (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:42 |
Erik Dolması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 01 Nisan 2009 04:52 |