18 Mayıs 2013, 23:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kiraz Reçeli Kiraz Reçeli Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Kiraz Reçeli Yapılışı 1.KİRAZLARI yıkayıp çekirdeklerini temizleyin. Tencereye alarak üzerine tozşekeri ilave edin. Tencerenin kapağını kapatarak birkaç saat bu şekilde dinlendirin. 2.Tozşeker iyice eridiğinde ocağa oturtun, kısık ateşte pişmeye bırakın. Pişme sırasında oluşan köpükleri alın. Reçel koyulaşmaya başladığında vanilyayı ilave edin. Ocaktan almadan birkaç dakika önce limon suyunu ekleyin. Reçeliniz olduğunda ocaktan indirerek soğumaya bırakın. | |
|
Etiketler |
kiraz, reçeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gül Reçeli | N999 | Reçel Tarifleri | 1 | 18 Mayıs 2013 23:15 |
Şeftali Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:57 |
Portakal Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:50 |
Amber Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:50 |
Zambak Reçeli | N999 | Reçel Tarifleri | 0 | 27 Mart 2012 18:06 |