03 Kasım 2012, 19:58 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Frambuaz Reçeli 500 gr. frambuaz 300 gr. toz şeker Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Frambuazı, şekeri ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın. Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24 saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin. | |
|
Etiketler |
frambuaz, reçeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayısı Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 1 | 18 Mayıs 2013 23:32 |
Gül Reçeli | N999 | Reçel Tarifleri | 1 | 18 Mayıs 2013 23:15 |
Şeftali Reçeli | Zen | Reçel Tarifleri | 0 | 03 Kasım 2012 19:57 |
Frambuaz ve çikolatalı tart | Feronia | Tatlılar | 1 | 16 Ekim 2011 15:38 |
Frambuaz Şerbeti | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 22 Mart 2009 21:50 |