01 Mayıs 2018, 22:29 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pamukkale Pastası Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 5 yumurta 2 çorba kaşığı un 4 kahve fincanı toz şeker 1 su bardağı sütkreması Krema için: 1 litre süt 1 yumurta 2 çorba kaşığı pirinç unu 10 çorba kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 3 çorba kaşığı kakao Hazırlanışı: Derin bir kapta 5 yumurta, un ve toz şekeri çırpın. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine dökün. 200 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirip soğutun. Kremayı hazırlamak için; süt, pirinç unu, yumurta, toz şeker, vanilya ve kakaoyu tencereye alın. Sürekli karıştırarak 15 dakika kısık ateşte pişirin. Soğuyan tatlıdan küçük parçalar koparın. Avucunuzun içinde yuvarlayıp hafifçe bastırın ve kakaolu kremaya batırıp servis tabağına dizin. Süt kremasını mikserle çırpın. Tatlıların üzerine döküp servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
|
Etiketler |
pamukkalepastası, pastatarifleri, yemektarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Acıbadem Pastası tarifi | Lcia | Pastalar | 0 | 20 Ocak 2015 19:32 |
Karyağdı Pastası Tarifi | oneofgirl | Pastalar | 0 | 02 Ağustos 2013 18:00 |
Muhallebi Pastası Tarifi | Violent | Pastalar | 0 | 14 Mayıs 2013 11:23 |
Aşk Pastası Tarifi | Burce | Pastalar | 0 | 12 Mayıs 2012 15:42 |
Pamukkale pastası (denizli) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 24 Ekim 2010 15:46 |