01 Mart 2015, 09:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bal Kabaklı Pasta 125 gr margarin 1 bardak sıvıyağ 1 bardak yoğurt 1 avuç şeker 1 paket kabartma tozu 750 gr bal kabak 1 bardak ceviz içi 1 çay bardağı bal 1 kaşık toz fıstık Hamuru için margarin, sıvı yağ, şeker, yoğurt ve kabartma tozu karıştırılır ve un ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir. Biraz dinlendirilir. Kabak tatlısı robotta çekilir ve cevizle karıştırılır. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır ve daire şekli verilir. Ortasına kabak tatlılı içten konur ve iki ucu tepede birleştirilir. 180 derecede kızarana kadar pişirilir. Soğuyunca tepedeki birleşme yerine, boydan boya parmakla bal sürülür ve fıstığa batırılır. | |
|
Etiketler |
bal, kabaklı, pasta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bal kabakLı dondurma | KarakıZ | Tatlılar | 1 | 20 Aralık 2019 09:01 |
Kabaklı Çanaklar | AngeL | Sebze Yemekleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:52 |
Kabaklı Börek | Violent | Hamur İşleri | 0 | 31 Mayıs 2013 20:33 |
Kabaklı Pasta | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 12:50 |