![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Deniz Dalgasi Tuna Dalgasi Pasta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 250 gr.margarin 4 tane yumurta 250.gr.seker 400.gr un 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu 3 Yemek kasigi kako 3 Yemek kasigi süt BENIM KREMA SECIMIM:KESKINLININ TAMAK ZEVKI 3 Tane cig krema (SCHLAG SAHNE) 3 Tane krema sertlestirici (SAHNE STEIF) 3 yemek kasigi seker 250 gr. süzme yogurt (QUARK) BENIM ZEVKIM ÜZERI ICIN KIRMIZI SOS: 1 paket kirmizi tart jölesi(TORTEN GUß) 200ml visne suyu 2 yemek kasigi seker Tarif Margarin ,seker,vanilya, yumurtalar köpürene kadar cirpilir Un,nisasta ve kabartma tozunu bir kaba eleyin Karisima tekrar eleyerek ilave edin pürüzsüz bir hamur elde edene kadar cirpin Firin tepsisine yagli kagit serin kek hamurunun yarisini tepsiye yayin Diger yarisina sütü ve kakaoyu ekleyip tekrar cirpin Beyaz hamurun üzerine yayin Son olarak visneleri gelisi güzel yayin 180 derecede pisirin ÜZERI ICIN : 1 sise visne kompostosu (SAUERKIRSCHEN) VEYA buzluktan visnede olabilir ama buzu cözülmüs suyuda süzülmüs olsun!!!!!!! KREMA ICIN Hepsi krema sertlesene kadar cirpilir az donmasi icin buz dolabinda bekletilir Pisip sogyan kekin üzerine yayilir Catalla dalga sekilleri verilir resimdeki gibi SOS Paketin üzerinde yazdigi gibi hazirlayin Sogmadan gelisi güzel pastanin üzerini süsleyin 2-3 saat dolabta donduktan sonra dilimleyip servis yapin afiyet olsun
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
dalgasi, deniz, pasta, tuna |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ulaş Tuna Astepe Resimleri, Ulaş Tuna Astepe Fotoğrafları | Violent | Yerli Ünlü Resimleri | 1 | 27 Haziran 2019 13:04 |
Zam dalgasi, ekmeği, peyniri, eti de vuracak | Katherina | Haber Arşivi | 0 | 02 Ekim 2012 12:34 |
Deniz Bizde Siz'deniz - Gökhan İnesi | Nava | Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler | 0 | 28 Ekim 2011 16:38 |