Süt ve yağı tencereye alıp sütü ısıtalım. Sonra sütü bir kaba döküp diğer malzemeleri de sırası ile bu kaba katalım ve güzel yumuşak bir hamur yoğuralım. Hamuru bir saat kadar kabarana kadar dinlendirin. Üst kaplaması için badem hariç öbür malzemeleri bir tencereye alıp biraz kaynatın. Sonra bademleri de döküp karıştırıp soğuması için kenara alın. Hamuru merdaneyle kalıbımıza göre açıp yağlanmış kalıba yerleştirin (ben 26 cm düz kek kalıbı kullandım ). Hamurun üzerine bademli sosu döküp güzelce her yerine yerleştirelim. 200 derecede ısıtılmış fırında 20 -25 dk pişirelim. Kremamızın malzemeleri tereyağı hariç bir tencereye alıp puding olana kadar pişirelim. Sonra puding olunca tereyağını katıp mikserle yağ eriyene kadar çırpın. Pişen pastayı ortadan ikiye kesin. Üst kısmını dilimlere kesip pastamızın alt tabanın üzerine soğuyan pudingimizi yayip sonra dilimleri tekrardan ayni yerlerine yerleştirelim. Kalıbı bu şekilde iki saat buzdolabında bekletip sonra dilimli yerlerinden tekrardan alt tabanını da kesecek şekilde kesip servis edelim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.