18 Mayıs 2013, 15:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kayısılı Pasta Kayısılı Pasta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Kayısılı Pasta Yapılışı KAYISILARI ikiye bölüp, çekirdeklerini çıkarın. Pandispanya unu, yumurta ve suyu mikserle önce yavaş devirde, 1-2 dakika sonra hızlı devirde 6-7 dakika çırpın. Karışımı 23 cm çapındaki yuvarlak bir kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Pasta kreması, margarin ve sütü mikser yardımıyla iyice çırpın. Soğuyan pandispanyayı enlemesine ortadan ikiye kesin. Pandispanyanın iki parçasını da kayısı suyu ile ıslatın. Birinci kat pandispanyayı servis tabağına alıp üzerine, hazırladığınız kremanın yarısını sürüp kayısıları yerleştirin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremayı da pastanın üzerine ve yanlarına sürün. Üzerine kayısıları dizin. File bademi pastanın kenarlarına yapıştırın. Tart jölesini, paketin üzerindeki tarife göre hazırlayıp kayısıların üzerine gezdirin. Buzdolabının alt rafında 5-10 dakika dinlendirip servis yapın. | |
|
Etiketler |
kayısılı, pasta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kayısılı Ştrudel | Sue | Tatlılar | 0 | 26 Temmuz 2012 14:24 |
Kepekli Kayısılı Pasta | Liaaa | Pastalar | 0 | 16 Temmuz 2012 18:25 |
Kayısılı Kurabiye | Dilara | Pastalar | 0 | 04 Ekim 2010 04:11 |
Kayısılı Kek | Angel | Kek Tarifleri | 0 | 24 Mart 2009 19:56 |