Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muzlu Tramisu Pasta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
3 Çorba kaşığı Toz Şeker
4 Adet Yumurta
Yeteri kadar Vanilya
200 Gram Labne Peyniri
200 Gram Krema
2 Yaprak Jelatin
2 Adet Kedidili Bisküvi
1 Yarım Su Bardağı Muz Likörü
2 Adet Muz
Yapılışı:
Yumurtaların sarısını ve aklarını ayırın. Tozşekerin yarısını yumurtaların akı, diğer yarısını da sarısıyla çırpın. Sarısını çırptığınız kaba vanilyayi ekleyin. Ardından labne ve kremayı ekleyın. Kar haline getirdiğiniz yumurta akını ekleyin. Jelatinleri soğuk su içinde hafifçe yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı sıcak suda eritin. Erittiginiz jelatini kremaya ekleyin. Kedidillerini likörle ıslatın. 30x30 cm'lik bir kalıbın dibine kremanın yarısını dökün. Üzerine kedidili bisküvileri ve dilimlenmiş muzları dizin. Kalan kremayı da kalıba dökün. Arzuya göre kakao serpin. Buzdolabında birkaç saat bekletip, servis yapın.