01 Ekim 2012, 20:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kırmızı Başlıklı Kız Nasıl Yapılır Kırmızı Başlıklı Kız İçin Malzemeler: 75 gr.oda isisinda margarin 150 gr.seker 1 tane vanilya 3 tane yumurta 200 gr.un 2 tatli kasigi kabartma tozu 2-3 yemek kasigi nutella 1 sise visne kompostosu Kreması için; 500 gr. labne 50.gr.seker 1 paket vanilya 500 gr.krema 3 paket krema sertlestirici 2 paket kirmizi tart jölesi Kırmızı Başlıklı Kız Yapılışı: Margarini mikserle cirmaya baslayin sekeri ve vanilyayi yavas yavas ilave edin seker eriyene kadar iyice cirpin Yumurtalari tek tek ilave edin her bir yumurtayi yarim dakika cirpin Unu ve kabartma tozunu harmanlayip karisima ilave edin Hamurun yarisini yaglanmis 26 cmlik kek kalibina yayin,kalan hamura nutellayi ekleyip cirpin ve üzerine ekleyip güzelce yayin. Visneleri süzün ama suyunu dökmeyin üzeri icin kullanin,yine üzerini süsülemek icin 20-25 tane visneyi kenara alin Kalan visneleri hamurun her yerine dagitin. 170 derecede pisirin. Pisen keki kaliptan cikaritin iyice soguyunca kelepce kismini kenarina gecirin kremayi güzelce yayin 3-4 yemek kasigi üzerini süslemek icin ayirin. Tart jölesini paketin üzerinde yazdigi gibi hazirlayin ve ilk sicakligi cikinca pastanin üzerine yayin Jöle donunca Istediginiz gibi süsüleyin. | |
|
Etiketler |
başlıklı, kırmızı, kız, nasıl, yapılır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İyi Kırmızı Et Seçimi Nasıl Yapılır? Kırmızı Etin Faydaları Nelerdir? | İpek- | Et Yemekleri | 1 | 03 Mayıs 2022 00:00 |
Dondurucuya Koymak İçin Kırmızı Biber Nasıl Yapılır | Seyra | Yemek Tarifleri | 0 | 20 Ekim 2014 23:57 |
Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız | CtrL | A, B, C, Ç | 0 | 23 Şubat 2014 14:01 |
Kurdun Ağzından Kırmızı Başlıklı Kız Masalı | Afrodit | Komedi ve Mizah | 4 | 28 Ekim 2010 21:17 |
Kurdun Ağzından Kırmızı Başlıklı Kız Masalı | Kayahan | Komedi ve Mizah | 8 | 20 Temmuz 2010 12:34 |