Hamur için yağı tavada eritin. (çok kızmış olmasın) Sütü, tuzu, kakuleyi, şekeri ve yumurtayı tavaya ekleyip arada karıştırarak ılıtın. Yaş mayayı ufalayıp geniş bir kaseye alın. Sütlü karışımı üzerine döküp karıştırarak tamamern erimesini sağlayın.
Undan bir bardak kadar ekleyip mikserle mayayla iyice karışmasını sağlayın. İyice karışınca yavaş yavaş kalan unu eklemeye başlayın. Hafif elinize yapışan ama su kek hamuru gibi olmayan bir hamur elde etmelisiniz. Hamurun üzerine biraz un serpin. Üzerine temiz bir mutfak havlusu kapatın ve hamur iki katı olana kadar (yaklaşık 45 dakika) bekletin.
Bu arada dolguyu hazırlayın. Tereyağını bir kaseye alın. Şeker ve tarçını ekleyip kaşık yardımıyla iyice özleşmesini sağlayın. (mikser de kullanabilirsiniz.) Tereyağının beyazlığı hiç gözükmeyecek kadar karışmış olmalı.
45 dakika sonunda hamuru hafifçe kasede yaoğurup havasını alın ve iki eşit parçaya bölün.
Masanızı hafif unlayın. Bezelerinizi merdaneyle normal bir fırın tepsisinin boyutlarında dikdörtgen şeklinde açın. Ne kadar ince ve geniş açarsanız rulolarda o kadar çok kıvrımınız olur. (unutmamalısınız ki çok ince açarsanız da daha çok dolguya gerek duyarsınız) Dolguyu eşit miktarlarda hamurların üzerine yayın. Dikdörtgenleri uzun kenarından sarıp rulo yapın. Her ruloyu 15-20 eşit parçaya kesin. Kesilen tarafları üste gelecek şekilde yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine mutfak havlusu serip 40 dakika mayalandırın.
40 dakika sonunda üzerlerine yumurta sürüp şeker serpin. 220C fırında 5-6 dakika (7'yi geçmesin) pişirip ılık olarak servis yapın.