07 Mayıs 2012, 23:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pavlova Pastası Malzemeler
Hazırlanışı Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile yedi, sekiz dakika karıştırın. Bir çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice çırpın. yirmi altı cm çapındaki kalıba dökün ve önceden ısıtılmış fırında yüz atmış dereceli fırında pişirn. Soğutup enlemesine ikiye bölün. Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iki saat soğutun. Daha sonra bu sütle pasta kremasını iki üç dakika karıştırın.Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin. İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın. Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
|
Etiketler |
pastası, pavlova |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pavlova tarifi | NerqiS | Tatlılar | 1 | 28 Temmuz 2019 12:11 |
ÇİLEKLİ VE GÜL LOKUMLU PAVLOVA ÇELENGİ | Beatrice | Tatlılar | 0 | 26 Mayıs 2019 19:14 |
Marshmallov pavlova | Zen | Tatlılar | 0 | 10 Kasım 2012 23:02 |
Pavlova Pastası 2 | Zen | Pastalar | 0 | 30 Ekim 2012 21:16 |
Pavlova Pastası 1 | Zen | Pastalar | 0 | 30 Ekim 2012 21:16 |