IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Nisan 2010, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venedik pastasi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
16 yumurta
500 gr. toz seker
400 gr. un
100 gr. çekilmis badem veya kavrulmus findik
100 gr. Margarin
Kremasi :
500 gr. Margarin
400 gr. toz seker
Vanilya tozu veya kakao

TARIFI:
Yumurtalarla sekeri yumurta teli ile boza kivamina ge­linceye kadar çirpin. Unla karistirilmis findik ilâve edin. Eritilmis yagi katin. Içi unlanip yaglanmis kaliba kabarma payi birakarak dökün. Orta hararetli firinda pisirin.
Kremanin tarifi:
Yagi yumurta teli ile karistirarak yumusatin. Sekeri suyla hiç karistirmadan koyu surup kivamina gelinceye ka­dar kaynatin. Soguduktan sonra yaga katin. Vanilya ko­yun. Yarisina kakao ilâve edin. Pandispanyayi dörde bölün. Her parçaya biraz likörlü surup serpin. Siyah ve beyaz krema sürün. Üst üste koyun. Kenarlarina krema sürün. Çi­kolata parçalarini yapistirin. Üstünü siyah ve beyaz kre­mayla süsleyin.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
pastasi, venedik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAL KAYMAK PASTASI PySSyCaT Pastalar 0 25 Kasım 2016 23:48
PRATİK ALMAN PASTASI PySSyCaT Dünya Mutfakları 0 24 Kasım 2016 18:46
Artİz pastasi Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 12:59
Havuçlu PASTASI Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 12:40
Pudİnglİ bİskÜvİ pastasi Sır Pastalar 0 11 Nisan 2010 12:15