![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | GÖÇmen pasta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 1 kahve fincanı tozşeker 2 adet yumurta 1 kahve fincanı süt 1 kahve fincanı eritilmiş margarin 1 çorba kaşığı toz amonyak Üç buçuk su bardağı un Krema için: 1 kg süt Bir buçuk su bardağı tozşeker 1 adet yumurta 1 çorba kaşığı un Bir buçuk çorba kaşığı nişasta 3 çorba kaşığı kakao Süslemek için: Portakal kabuğu TARİFİ Yumurta ve tozşekeri bir kabın içinde çırpın. Margarini ve sütü ekleyip karıştırın. Karışıma son olarak un ve amonyak ekleyip yoğurun ve hamur elde edin. Hamuru 9 eşit parçaya bölün. Her parçayı merdaneyle açıp, Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar tek tek pişirin. Kremayı hazırlamak için bir tencereye süt, tozşeker, yumurta un ve nişastayı alıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Kremanin yarısını ayırın. Diger yarısına kakaoyu ekleyip karıştırın. Hamurlardan bir tanesine beyaz, diğerine kakaolu kremadan sürüp üst üste yerleştirin. Tüm hamurlari bu şekilde bitirdikten sonra en üste, kalan kakaolu kremayi sürün. Jülyen doğranmiş portakal kabuguyla süsleyin. Asçının notu: Toz amonyagi aktarlarda bulabilirsiniz
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Göçmen Pasta. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Göçmen pasta Malzemeler: 1 kahve fincanı tozşeker 2 adet yumurta 1 kahve fincanı süt 1 kahve fincanı eritilmiş margarin 1 çorba kaşığı toz amonyak Üç buçuk su bardağı un Krema için: 1 kg süt Bir buçuk su bardağı tozşeker 1 adet yumurta 1 çorba kaşığı un Bir buçuk çorba kaşığı nişasta 3 çorba kaşığı kakao Süslemek için: Portakal kabuğu TARİFİ Yumurta ve tozşekeri bir kabın içinde çırpın. Margarini ve sütü ekleyip karıştırın. Karışıma son olarak un ve amonyak ekleyip yoğurun ve hamur elde edin. Hamuru 9 eşit parçaya bölün. Her parçayı merdaneyle açıp, Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar tek tek pişirin. Kremayı hazırlamak için bir tencereye süt, tozşeker, yumurta un ve nişastayı alıp muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Kremanin yarısını ayırın. Diger yarısına kakaoyu ekleyip karıştırın. Hamurlardan bir tanesine beyaz, diğerine kakaolu kremadan sürüp üst üste yerleştirin. Tüm hamurlari bu şekilde bitirdikten sonra en üste, kalan kakaolu kremayi sürün. Jülyen doğranmiş portakal kabuguyla süsleyin.. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
gÖÇmen, pasta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İzmir açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı, 40 göçmen yakalandı | CORDON BLEU | Güncel ve Son Dakika Haberler | 0 | 30 Ocak 2023 21:53 |
İzmir'de 827 kaçak göçmen yakalandı, 44 kaçak göçmen kurtarıldı; 6 gözaltı | CORDON BLEU | Güncel ve Son Dakika Haberler | 1 | 29 Mart 2022 00:37 |
Marmaris ve Fethiye'de 74 göçmen yakalandı, 22 göçmen kurtarıldı | CORDON BLEU | Haber Arşivi | 0 | 19 Ekim 2020 22:16 |
Çikolatalı Islak Pasta Tarifi | Pasta Tarifleri | Sarya | Pastalar | 0 | 25 Eylül 2020 11:30 |
Kosovalı Göçmen Çocuk Ve Gençler(KIRKLARELİ GÖÇMEN KAMPI , TEMMUZ-99) | PopSy | Aile Evlilik ve Çocuklar | 0 | 22 Temmuz 2008 06:04 |