🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Şöförsüz otomobillerin yollara çıkması hâlâ çok yakın bir ihtimal değil ancak Bosch tarafından geliştirilen bir sistem, cep telefonu uygulamalarını kullanarak otomobilinizi sizin için park edebiliyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şöförsüz otomobillerin yollara çıkması hâlâ çok yakın bir ihtimal değil. Bu konuda çalışmalar yapılıyor olsa da henüz uygulamaya geçilecek seviyeye ulaşılmadı. Ancak geliştirilen teknolojilerin kısmen de olsa kullanıma girmesi mümkün.
Örneğin, Bosch tarafından geliştirilen bir sistem, cep telefonu uygulamalarını kullanarak otomobilinizi sizin için park edebiliyor.