IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2013, 18:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
McLaren





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


McLaren’in özel sipariş otomobillerden sorumlu departmanı MSO’nun, portföyünde McLaren F1, Mercedes-Benz SLR McLaren ve güncel M P 4 12C gibi modellere sahip çok özel bir müşterisi için ortaya çıkardığı, kişiye özel X-1’in şekillenmesinde müşteri, Guggenheim Müzesi, Jaeger LeCoultre Art Deco kol saati, Airstream römork karavan, Montblanc Thomas Mann kalem ve bir patlıcandan ilham alarak taleplerini McLaren’e iletmiş.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Müşterinin taleplerini dökmek için hem otomotiv sektörü dışından hem de McLaren’in kendi içinden tasarımcılar yarışırken, beğenilen taslak İngiliz markanın Koreli genç tasarımcısı Hong Yeo’dan çıkmış.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aykırı karoserinin altında aslında standart bir ----12C barındıran X-1’in şekillenmesinde 1961 Facel Vega, 1953 Chrysler D’Elegance Ghia, 1959 Buick Electra, 1939 Mercedes- Benz 540K ve 1971 Citroën SM gibi ikonik modeller de önemli yer tutarken, tamamı önden motorlu olan bu klasiklerin tasarım detaylarının ortadan motorlu ----12C altyapısına entegre edilmesi bile başlı başına zorlu bir süreçken, X-1’in karoserinde ön cam, yan camlar ve tavan dışında her nokta ----12C’den farklı tasarlanmış.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karbon-Fiber’in yoğun olarak kullanılması sayesinde göz alıcı özel üretimin boş ağırlığı 1400 kg civarında tutularak standart bir ----12C’ye yakın bir değer elde edilmiş. Arka tekerlekleri kapatan yükselebilir kapaklarıyla dikkat çeken X-1’de ----12C’nin 625 HP’lik çift turbo V8’i görev yapıyor.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
laren, mc, mclaren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık