IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2011, 09:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gazi Üniversitesi (Eğitim)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gazi Üniversitesi



Eğitim fakülteleri yönünden ülkemizin lideri olan Gazi Üniversitesi, bünyesinde, Endüstriyel Sanatlar, Gazi Eğitim, Mesleki Eğitim, Teknik Eğitim, Ticaret ve Turizm Eğitim, Kastamonu Eğitim, Kırşehir Eğitim Fakültelerim barındırır. Yurdun dört bir yanından üniversiteyi kazanarak gelen öğrenciler yanında Türk Cumhuriyetleri, akraba ve topluluklarından gelen 1500'den fazla öğrencisi ile Gazi yurt dışından en çok öğrenci kabul eden üniversitedir. Açılan yüksek lisans ve doktora programlarına devam eden 5 binden fazla öğrencisi ile sadece kendisininkini değil, diğer üniversitelerin öğretim elemanı ihtiyacını da karşılamaktadır.

Tarihçe

Gazi Üniversitesi, tarihi Cumhuriyet dönemine kadar uzanan bir kaç üniversiteden birisidir. Cumhuriyetin ilanından hemen sonra Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının girişimiyle bir enstitü kurulması kararlaştırılır. Bu karar 1926 yılında "Orta Muallim Mektebi ve Terbiye Enstitüsü" nün açılmasıyla sonuçlanır. Enstitünün adı 1929 yılında "Gazi Orta Muallim Mektebi ve Terbiye Enstitüsü" olarak değiştirilir ve bu isimle uzun yıllar hizmet verir. 1976 yılında ise Gazi Eğitim Enstitüsü ismini alır. 1982 yılında 2809 sayılı kanunla bu kurum Gazi Üniversitesi'ne dönüştürülür. Aslında bu, Cumhuriyetle başlayan geleneğin yeni isimle devamıdır. Geleneğin oluşmasında Gazi Eğitim kadar kuruluşu 1935'e kadar giden Ankara Yüksek Teknik Öğretmen ve Ankara Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulları ile Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi büyük rol oynar. Üniversite çatısı altına girdiğinde Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi zaten bir üniversite konumundaydı. Gazi Üniversitesi farklı kampuslarda ve farklı şehirlerde eğitim-öğretimini sürdürmektedir. Ankara'da Beşevler, Emek ve Maltepe olmak üzere üç ayın kampusa sahip olan Gazi, ayrıca Çorum, Kastamonu ve Kırşehir'deki fakülte ve yüksek okulları ile eğittim ve öğretime verdiği önemi gözler önüne serer.

Yurt ve Barınma

Gazi Üniversitesi'ne bağlı öğrenci yurdu bulunmamakta ancak Üniversitenin şehir merkezi ve merkezi yurtlara yakınlığı (Sabancı Kız Yurdu, Gazi Yurdu, Mehmet Akif Kız Yurdu, Koç Öğrenci Yurdu gibi) öğrencilerin okullarına rahat ulaşabilmelerine imkan sağlamaktadır. Öğrenciler kendi imkanları doğrultusunda Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlar ve özel yurtlarda kalmaktadır. Kütüphane Gazi Üniversitesinin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini desteklemek amacıyla 1982 yılında kurulan Merkez Kütüphanesi, Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde bulunan 2000 m2'lik geçici binasında hizmet vermektedir. Ankara'nın en büyük üniversite kütüphanesi olacak yeni Merkez Kütüphane, 2003-2004 eğitim-öğretim yılında hizmete girecektir. Merkez kütüphanenin koleksiyonunda; 121.532 cilt kitap, 53.136 adet ciltli dergi, 7643 adet yüksek lisans tezi olmak üzere toplam 182.311 cilt yayın bulunmakta, abone olunan süreli yayın sayısı 841'i yabancı, 570'i Türkçe olmak üzere toplam 1411 adettir. Ayrıca yaklaşık 9000 adet elektronik dergiye ulaşım sağlanmakta, yayın taramalarında kullanılan 9 adet CD-ROM, 14 adet online veri tabanı bulunmaktadır.

Teknoloji

Gazi Üniversitesi, öğrencilerin eğitimi ve araştırma yapmaları amacıyla bilgi teknolojilerinden faydalanma konusunda her türlü olanağa sahiptir. Bütün fakülte ve yüksekokullarda öğrencilerin alanlarına göre araştırma yapabileceği gerekli laboratuvarlar ve kullanılacak cihazlar mevcuttur. Ayrıca bilgisayar laboratuvarlarında her öğrencinin istediği zaman kullanabileceği internet erişimli bilgisayarlar bulunmaktadır. Laboratuvarlar mesai saatlerinde kullanıcılara açık olduğu gibi talebe göre günün diğer saatlerinde de kullanıma açıktır. Beslenme Gazi Üniversitesi bünyesindeki 9 fakülte mutfağında ve 25 yemekhanede, öğrenci ve personele öğle yemeği çıkarılmaktadır. Yemekhaneler, tüm öğrenci ve personele yemek çıkarma kapasitesine sahiptir. Akademik ve idarî personel ile öğrenci yemekleri diyet uzmanları gözetiminde, mevsimlere, günlük ihtiyaca göre, gerekli kalori ve diğer besin öğelerini karşılayacak biçimde hazırlanmaktadır. Yemekhanelerde, bir ayda yemek yiyen idarî ve akademik personel ile öğrenci sayısı ortalama 200 bindir.

Sağlık

Gazi Üniversitesine bağlı Fakülte ve Yüksekokullarda okuyan öğrencilerle çalışan personel eş ve çocuklarının sağlık problemlerinde ilk başvuru Mediko-Sosyal Merkezi'ne yapılmakta olup tahlil laboratuvarları, röntgen, diş, tedavi ve pansuman, psikolojik danışma ve rehberlik ile diyet ünitelerinin hizmetlerinden yararlanmaktadırlar. Mediko Sosyal Merkezinde 4 Diş Hekimi, 2 Çocuk Hastalıkları Uzmanı, 1 Dahiliye Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Psikiyatr, 1 Dermatoloji Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı ve 11 pratisyen olmak üzere 23 hekim görev yapmaktadır. Öğrenci ve personelin ilaç ihtiyaçları Sağlık Kültür ve Spor Dairesi tedavi ünitesi içinde bulunan Eczacılık Fakültesi Uygulama Eczanesinden; temin edilemeyen ilaçlar ise anlaşmalı eczanelerden karşılanmaktadır.

Kampus Hayatı

Gazi Üniversitesinde Jimnastik , Voleybol , Basketbol , Step , Badminton , Kros , Atletizm , Halter , Judo , Futbol , Hentbol , Güreş , Kayak , Taekwando , Masa Tenisi ve Yüzme dallarında spor çalışmaları sürdürülmekte ve öğrenciler bu dallarda Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen spor müsabakalarına katılarak çeşitli dereceler kazanmaktadır. Bu organizasyonlarda öğrencilerin ulaşım , barınma , beslenme ve spor malzemeleri ihtiyaçları Üniversite tarafından karşılanmaktadır.

Ulaşım

Öğrencilerin yükseköğretim kurumlarına ulaşımları şehrin değişik merkezlerinden geçen Belediye Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Dolmuş, METRO bağlantılı ANKARAY ile gerçekleşmekte, öğrencilerin Dolmuşların dışında diğer ulaşım araçlarından indirimli olarak faydalanabilmektedirler. ANKARAY İSTASYONLARI -METRO İSTASYONLARI - Dikimevi -Batıkent - Kurtuluş -Ostim - Kolej -Macunköy - Kızılay(*) -Hastane - Demirtepe -Demetevler - Maltepe -Yenimahalle - Tandoğan -İvedik - Beşevler -Akköprü - Bahçelievler -Kültür Merkezi - Emek -Ulus - AŞTİ -Sıhhiye -Kızılay(*) (*) Ücretsiz Aktarma METRO bağlantılı ANKARAY seferleri hafta içerisinde her 4 (dört) dakikada bir trenin hareketi ile sağlanmakta, hafta sonlarında ise bu süre 6 (altı) ya da 8 (sekiz) dakikaya çıkmaktadır.

Burslar

Üniversite, Eğitim-Öğretim ve uygulama alanlarında kaliteyi arttırmanın yanı sıra öğrencilere sosyal ve ekonomik desteğini de arttırarak devam ettirmektedir. Bu doğrultuda, 1999-2000 eğitim-öğretim yılından itibaren ÖSS'de sayısal ham puan sıralamasında ilk 1000'e, sözel ve eşit ağırlık ham puan sıralamasında ilk 500'e giren ve Gazi Üniversitesini ilk sırada tercih eden öğrencilere, öğrenim hayatları boyunca devam edecek olan ve her yıl enflasyon oranında artan karşılıksız burs verilmektedir. 2003-2004 eğitim-öğretim yılında ise bu miktar 300.000.000. TL'sı olarak belirlenmiştir (2003 ÖSYS Kılavuzu bk. 120, S.108.). Üniversite Vakfı, 2001-2002 eğitim-öğretim yılında ekonomik desteğe ihtiyacı olan 725 öğrenciye 9 ay boyunca karşılıksız 45 milyon TL'sı yardımda bulundu. Vakıf ayrıca, 2002-2003 eğitim-öğretim yılında 1069 öğrenciye 50 milyon TL'sı üzerinden 8 ay karşılıksız burs verdi. 2001-2002 öğretim yılında Öğrenci Sosyal Hizmetler Birimince karşılanmak üzere 3978 öğrenciye 45.000.000TL. karşılıksız burs verildi. Ayrıca ihtiyacı olan 3800 öğrenciye yine Sağlık-Kültür Spor Dairesi Başkanlığı (Mediko-Sosyal Merkezi) tarafından ücretsiz yemek bursu sağlandı. 2002-2003 öğretim yılında burs miktarı 60.000.000 TL olup 4025 öğrenciye karşılıksız burs imkanı tanınmıştır. 4000 öğrenciye de ücretsiz öğle yemeği verilmesi sağlandı. Fakülte ve yüksekokullarda düzenlenen tanışma çayları ve geziler için toplam 6542 kumanya desteği verildi. 2001-2002 öğretim yılında evde kalan 1191 öğrenciye, 2002-2003 öğretim yılında ise toplam 1750 öğrenciye ayni yardım (çay-şeker-pirinç) yapıldı.

Kulüpler

Spor Kulübü
İşletme Finansman Kulübü
Sosyal Etkinlik ve Turizm Kulübü
Kütüphane Kulübü
Bilgisayar ve İnternet Kulübü
Felsefe ve Tartışma Kulübü
Tiyatro Kulübü
Satranç Kulübü
Kariyer İçin Donatım İletişim ve Tanıma Kulübü
Atatürkçü Düşünce Topluluğu
Tiyatro Topluluğu
Müzik Kulübü
Fotoğraf Sanatı Kulübü
Resim Kulübü
AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklarla Savaşım Topluluğu
Spor Kulübü
Endüstriyel Teknoloji Araştırma Topluluğu
İşletme Araştırma Topluluğu
Bilgisayar Eğitim Araştırma Topluluğu
Aile Bilimleri Araştırma Topluluğu
Havacılık Kulübü
Eşli Danslar Kulübü
Satranç Topluluğu
Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu
Doğal Hayatı Koruma Topluluğu
İstatistikçiler Topluluğu
Halk Oyunları Topluluğu
Bilim Kültür Merkezi (BİLİMER)
Tarih Araştırmaları Topluluğu
Edebiyat Araştırmaları Topluluğu
Tiyatro Topluluğu
Spor Faaliyetleri Topluluğu
Matematikçiler Topluluğu
Halk Oyunları Topluluğu
Bilimsel Düşünce ve Araştırma Topluluğu
Atatürkçü Düşünce ve Türk Kültürü Topluluğu
Edebiyat ve Kültür Topluluğu
Halk Dansları Topluluğu
Tiyatro Kulübü Topluluğu
Felsefe Grubu Topluluğu
Fotoğraf Sanatları Topluluğu
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu
Sportif Faaliyetler Topluluğu
Dil ve İletişim Topluluğu
Halk Oyunları Kulübü
Öğrenci Tiyatro Kulübü
Felsefe Topluluğu
GÜMMDAT Doğa Sporları Topluluğu
Edebiyat Günleri Topluluğu
Fotoğraf Topluluğu
Havacılık Kolu
Endüstri Topluluğu
Resim Topluluğu
Halk Dansları Topluluğu
Klasik Gitar Topluluğu
ESKİZ Şehir Planlama Öğrencileri Topluluğu
TİYAGAMM Tiyatro Topluluğu
Sanat Topluluğu
Şiir Topluluğu
Mimarlık Topluluğu
Türk Sanat Musikisi Cemiyeti
Biriç Kulübü Topluluğu
Çevre Topluluğu
Araştırma Teknolojisi Ve İletişim Topluluğu
Yapı Topluluğu
Makina Topluluğu
KHEMAGAMM Topluluğu
Bilim Ve Teknoloji Topluluğu
Elektronik Topluluğu
Modern Rock Topluluğu
İletişim Topluluğu
Bilimsel Düşünce Topluluğu
Tarih Topluluğu
Genç Mühendisler Birliği
İnşaat Topluluğu
Radyo Topluluğu
Fun Club
Klasik Dans Topluluğu
İnternet Topluluğu
Bilgisayar Topluluğu
Atatürkçü Düşünce Topluluğu
Satranç Topluluğu
GAMA Öğrenci Topluluğu
Edebiyat-Felsefe Topluluğu
Bilim Kurgu Ve Fantazi Topluluğu
Tenis Topluluğu
Uzak Doğu Savunma Sporları Topluluğu
Üniversite Lisan-Kültür Topluluğu
Kültürel Dayanışma Topluluğu
Turkuaz Bilim Kulübü
Havacılık Kolu
Manyetik Kulübü
Makina Tasarım Topluluğu
Teknoloji Topluluğu
Gazi Robot Topluluğu
Otomotiv Bilim ve Teknoloji Topluluğu
Adli Tıp Kulübü
Bilim ve Sanat Kulübü
Bilimsel Araştırmalar Kulübü
Genç Girişim Kulübü
Halk Bilim Kulübü
Havacılık Kulübü
Klasik Danslar Kulübü
Müzik Kulübü
Objektif Fotoğraf ve ----- Kulübü
Psikiyatri Kulübü
Sanat ve Kültür Ortamı
Sinema ve Edebiyat Kulübü
Spor Kulübü
Tiyatro Kulübü
İşletmecilik Kulübü

Fakülteler ve Bölümler

Diş Hekimliği Fakültesi

Eczacilik Fakültesi

Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi
Aile ve Tüketici Bilimleri Öğretmenliği (EA)
Bilgisayar Öğretmenliği (SAY)
Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği (SAY)
Işletme Öğretmenliği (EA)

FenEdebiyat Fakültesi

Biyoloji (SAY)
Biyoloji (Ikinci Öğretim) (SAY)
Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatlari (SÖZ)
Felsefe (EA)
Fizik (SAY)
Fizik (Ikinci Öğretim) (SAY)
Istatistik (SAY)
Istatistik (Ikinci Öğretim) (SAY)
Kimya (SAY)
Kimya (Ikinci Öğretim) (SAY)
Matematik (SAY)
Matematik (Ikinci Öğretim) (SAY)
Rus Dili ve Edebiyati (DİL)
Sanat Tarihi (SÖZ)
Tarih (SÖZ)
Tarih (Ikinci Öğretim) (SÖZ)
Türk Dili ve Edebiyati (SÖZ)
Türk Dili ve Edebiyati (Ikinci Öğretim) (SÖZ)

Gazi Eğitim Fakültesi
Almanca Öğretmenliği (DİL)
Arapça Öğretmenliği (DİL)
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr (SAY)
Biyoloji Öğretmenliği (SAY)
Coğrafya Öğretmenliği (SÖZ)
Felsefe Grubu Öğretmenliği (EA)
Fen Bilgisi Öğretmenliği (SAY)
Fen Bilgisi Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Fizik Öğretmenliği (SAY)
Fransizca Öğretmenliği (DİL)
Görme Engelliler Öğretmenliği (SÖZ)
Ilköğretim Matematik Öğretmenliği (SAY)
Ilköğretim Matematik Öğr (Ikinci Öğretim) (SAY)
Ingilizce Öğretmenliği (DİL)
Ingilizce Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (DİL)
Kimya Öğretmenliği (SAY)
Matematik Öğretmenliği (SAY)
Okul Öncesi Öğretmenliği (EA)
Rehberlik ve Psikolojik Danişmanlik (EA)
Sinif Öğretmenliği (EA)
Sinif Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (EA)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (SÖZ)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SÖZ)
Tarih Öğretmenliği (SÖZ)
Türk Dili ve Edebiyati Öğretmenliği (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SÖZ)
Zihin Engelliler Öğretmenliği (SÖZ)

Hukuk Fakültesi

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi
Çalişma Ekonomisi ve Endüstri Ilişkileri (EA)
Ekonometri (EA)
Ekonometri (Ikinci Öğretim) (EA)
Iktisat (EA)
Iktisat (Ikinci Öğretim) (EA)
Işletme (EA)
Işletme (Ikinci Öğretim) (EA)
Kamu Yönetimi (EA)
Kamu Yönetimi (Ikinci Öğretim) (EA)
Maliye (EA)
Uluslararasi Ilişkiler (EA)
Uluslararasi Ilişkiler (Ikinci Öğretim) (EA)

Iletişim Fakültesi
Gazetecilik (SÖZ)
Halkla Ilişkiler ve Tanitim (SÖZ)
Radyo Sinema ve Televizyon (SÖZ)

Mesleki Eğitim Fakültesi
Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği (EA)
Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği (SÖZ)
Dekoratif Sanatlar Öğretmenliği (SÖZ)
Giyim Endüstrisi Öğretmenliği (EA)
Kuaförlük ve Güzellik Bilgisi Öğretmenliği (SÖZ)
Moda Tasarimi Öğretmenliği (EA)
Nakiş Öğretmenliği (SÖZ)
Tekstil Dokuma ve Örgü Öğretmenliği (SAY)

MühendislikMimarlik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği (SAY)
ElektrikElektronik Mühendisliği (SAY)
Endüstri Mühendisliği (SAY)
Endüstri Mühendisliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Inşaat Mühendisliği (SAY)
Kimya Mühendisliği (SAY)
Kimya Mühendisliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Makine Mühendisliği (SAY)
Makine Mühendisliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Mimarlik (SAY)
Şehir ve Bölge Planlama (SAY)

Teknik Eğitim Fakültesi
Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği (SAY)
Bilgisayar Sistemleri Öğr (Ikinci Öğretim) (SAY)
Döküm Öğretmenliği (SAY)
Döküm Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Elektrik Öğretmenliği (SAY)
Elektrik Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Elektronik Öğretmenliği (SAY)
Elektronik Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Kalipçilik Öğretmenliği (SAY)
Kalipçilik Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğr (SAY)
Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Matbaa Öğretmenliği (EA)
Matbaa Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (EA)
Metal Öğretmenliği (SAY)
Metal Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Mobilya ve Dekorasyon Öğretmenliği (SAY)
Mobilya ve Dekorasyon Öğr (Ikinci Öğretim) (SAY)
Otomotiv Öğretmenliği (SAY)
Otomotiv Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Talaşli Üretim Öğretmenliği (SAY)
Talaşli Üretim Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Tesisat Öğretmenliği (SAY)
Tesisat Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Yapi Öğretmenliği (SAY)
Yapi Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)

Tip Fakültesi

Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi
Büro Yönetimi Öğretmenliği (SÖZ)
Konaklama Işletmeciliği Öğretmenliği (EA)
Muhasebe ve Finansman Öğretmenliği (EA)
Seyahat Işletmeciliği ve Turizm(EA)
Rehberliği Öğretmenliği (EA)

Hemşirelik Yüksekokulu

Çorum Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi
Işletme (EA)

Çorum Ilahiyat Fakültesi

Çorum Mühendislik Fakültesi
Kimya Mühendisliği (SAY)
Makine Mühendisliği (SAY)

Kastamonu Eğitim Fakültesi
Fen Bilgisi Öğretmenliği (SAY)
Ilköğretim Matematik Öğretmenliği (SAY)
Sinif Öğretmenliği (EA)
Sinif Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (EA)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SÖZ)

Kastamonu Orman Fakültesi
Orman Mühendisliği (SAY)

Kirşehir Eğitim Fakültesi
Fen Bilgisi Öğretmenliği (SAY)
Fen Bilgisi Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SAY)
Sinif Öğretmenliği (EA)
Sinif Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (EA)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (SÖZ)
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (SÖZ)
Türkçe Öğretmenliği (Ikinci Öğretim) (SÖZ)

Kirşehir FenEdebiyat Fakültesi
Biyoloji (SAY)
Fizik (SAY)
Matematik (SAY)
Matematik (Ikinci Öğretim) (SAY)
Türk Dili ve Edebiyati (SÖZ)
Türk Dili ve Edebiyati (Ikinci Öğretim) (SÖZ)

Çorum Sağlik Yüksekokulu
Hemşirelik (SAY)

Kastamonu Sağlik Yüksekokulu
Hemşirelik (SAY)

Kirşehir Sağlik Yüksekokulu
Hemşirelik (SAY)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kaynak: Alıntılar


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu Sevda tarafından (05 Ocak 2013 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
eğitim, gazi, Üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gazi Üniversitesi Bahar Şenliği 2013 Zen Kültür ve Sanat 0 23 Mayıs 2013 16:02
Gazi Üniversitesi saçlı yüz nakli yapacak PassioN Haber Arşivi 1 04 Mart 2012 16:54