![]() |
![]() |
16 Kasım 2019 14:21 | |
Beatrice | Karbonhidratsız kabaklı lazanya tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler -1 orta boy kabak, ince şeritler halinde doğranmış -1 doğranmış soğan -2 doğranmış sarımsak -2 doğranmış havuç -1 doğranmış tomates -1 yemek kaşığı zeytinyağı -450 gram marinara sosu -450 gram kıyma -lezzet vermek için tuz, karabiber, maydanoz -3 yemek kaşığı rendelenmiş peynir -süslemek için fesleğen Karbonhidratsız kabaklı lazanya tarifi 1.adım: Fırını 170 derecede ısıtmaya bırakın. Bu sırada sebzeleri doğralayın. 2.adım: Tavayı orta-yüksek sıcaklıkta ısıtın ve zeytinyağı dökün. Soğan, sarımsak, havuç ve domatesi ekleyin. Karamelize ve yumuşak olana kadar pişirin. 3.adım: Başka bir tencereyi ısıtın ve etiniz kahverengileşene kadar pişirin. Dilediğiniz kadar tuz, karabiber koyun. Sebzeleri bu tencereye dökün ve marinara sosu ile düşük ısıda pişirin. 4.adım: Kare bir güveç tabağının altına bir kaşık marinara sosunuzdan dökün. Sonra dilimlenmiş kabak şeritlerini, et karışımını ve peyniri ekleyin. Tekrar edin. 5.adım: 20-30 dakika boyunca pişirin. 6.adım: Fesleğen ile süsleyerek afiyetle yiyin. alıntı |