IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   mIRC Scripting Sorunları (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/)
-   -   Win 7 Script Hatasi (https://www.ircforumlari.net/mirc-scripting-sorunlari/440812-win-7-script-hatasi.html)

StanteaR 04 Ocak 2012 14:13

Win 7 Script Hatasi
 
Merhaba Arkadaslar Kullandıgım Bazı Scriptleri Windows 7de Exe Kurulumlu Scriptleri Kurunca Pc ye Mirc Eskı Halini Alıyor Sıfır Bir Mirc Gibi Oluyor Ama Exe den Cıkarım Winrarlayıp Oyle Win7 de Açınca Normal Olarak Acılıyor Duzenlı Bır Şekılde Ben Scripti Win7 ye uyumlu Olarak Nasıl Ayarlarım Acaba ?

OperServ 04 Ocak 2012 14:53

Cevap: Win 7 Script Hatasi
 
mirci acip sole yaz /registration sonra cikan sekmede ismini sifreni yaz daha olmaz bu sorun
dene bi ama emin degilim iyi forumlar...

Heartbroken 04 Ocak 2012 15:19

Cevap: Win 7 Script Hatasi
 
Bu UAC'den kaynaklanıyor da olabilir.Win7'deki Kullancıı Hesap Denetimi UAC açıksa ve ayarı yüksek korumadaysa bazı program ve özelliklerini yönetici izni olmadan kurmaya - değişmeye izin vermez ..yada kurulumda programın bazı klasörlerini olmadık yerlere çıkarabiliyor.

UAC için bknz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

benim önerilerim:
Exe dosyası üstüne sağ tıklayıp ''yönetici olarak çalıştır'' seçeneğiyle kurmayı deneyebilirsiniz..

UAC'yi kurulumdan evvel kapatıp ,kurulumu yapıp sonra geri açabilirisiniz.

yada kurmak istediğiniz programı C:/ yerine diğer bir diskinizin ana dizinine D:/mirc.exe gibi.. kurmayı deneyebilirsiniz.

StanteaR 04 Ocak 2012 15:51

Cevap: Win 7 Script Hatasi
 
Acaba Dedim Win 7 ye Uyumlu Bır Version Kodu Olabılırmı Ufak Bir Kodla Sorun Cozulurmu Dıye Dusundumde Bu Arada Script Kayıtlı Zaten Registerli Yani..

Heartbroken 04 Ocak 2012 16:31

Cevap: Win 7 Script Hatasi
 
yukarda sorun hakkında yaptığınız açıklamadn sorunun win7'deki yazma koruması'ndan kaynaklanmış olabileceğini düşündürdü bana.

Şöyleki benim uzun bir süre helperlığını yaptığım bir p2p programında'da Win7 ve Vista kurulumlarında buna benzer sorunlar yaşanabiliyordu.Programın bazı dosya ve klasörleri olmadık yerlere çıkarıyor ve yeni kullanıcılar indirdiklerini bulmakta sorun yaşıyordu.

C./ yani windows'un kurulu olduğu Disk harici diğer Diskin ana dizinine kurmak sorunu gideriyordu.Bir ihtimal yukardaki anlatımınızdan sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk