14 Şubat 2009, 20:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Nomercy !Spamdel Hakkında Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Elimdeki Nomercy !Spamdel Kodu. Bu Kod !Spamdel spamkelimesi seklinde Kullandıqımda Silmiyor. Benim Isteqim Spamfilter Listesinde Cıkan Hanqi Kelime Olursa Olsun !Spamdel kelime Yazdıqımda silinmesini istiyorum Yani Sadece Nomercy'nin Eklediqi Deqil. Yardımlarınız Icin Simdiden Tşkler . !Spamadd Kodunuda Veriyim ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
| |
|
15 Şubat 2009, 02:21 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Nomercy !Spamdel Hakkında Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
|
15 Şubat 2009, 13:18 | #3 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Nomercy !Spamdel Hakkında SaGoPa Teşekkürler Ama Kod Silmiyor Nedendir? Kodu Ekledim Bakarsan Sevinirim Ekliyorum Ama Silmiyor Listede Yok Diyor Anlamadım qitti? [ 13 : 00 ] <~nX> !spamadd Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 13 : 00 ] -xXx.Com- *** Spamfilter added: 'GECERSIZSPAMMESAJINoMercyKONTROLUNDE aslolan mesaj: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. cpnNa] [action: gzline] [reason: Bilgisayar(lar)inizda bulunan bir reklam botu/trojan sebebiyle banlandiniz. Saglikli sohbet edebilmek icin lutfen bilgisayar(lar)inizi temizleyiniz. [NoMercy]] on Sun Feb 15 11:00:39 2009 GMT (from NoMercy! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .Com) [ 13 : 00 ] <&NoMercy> Spamfilter girdisi eklendi: GECERSIZSPAMMESAJINoMercyKONTROLUNDE aslolan mesaj: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 13 : 00 ] <&NoMercy> xXx.Com: *** Spamfilter added: 'GECERSIZSPAMMESAJINoMercyKONTROLUNDE aslolan mesaj: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. cpnNa] [action: gzline] [reason: Bilgisayar(lar)inizda bulunan bir reklam botu/trojan sebebiyle banlandiniz. Saglikli sohbet edebilmek icin lutfen bilgisayar(lar)inizi temizleyiniz. [NoMercy]] on Sun Feb 15 11:00:39 2009 GMT (from NoMercy! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .Com) [ 13 : 00 ] <~nX> !spamdel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 13 : 00 ] <&NoMercy> Silmeye çalistiginiz ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Listede bulunmamaktadir. [ 13 : 01 ] <~nX> !spamdel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 13 : 01 ] <&NoMercy> Silmeye çalistiginiz ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Listede bulunmamaktadir. SaW'ın Bir Kodu Var mIRC Icin O Kodla Istediqimi Silebiliyorum Kodu veriyim Belki O Kod'la Yola Cıkarak Yapılabilir... Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
|
|
18 Şubat 2009, 06:12 | #6 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Nomercy !Spamdel Hakkında Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
yapman gerekenleri biliyosan sorunsuz çalışacaktır |
|
18 Şubat 2009, 15:20 | #7 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Nomercy !Spamdel Hakkında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkürler Ama Olmuyor. Yani Bir Işlem Yapmıyor. Benim Belirttiğim Şekilde Yapması Icin Ne Yapılabilir? Yani ekli Tüm Kelimeler Icin Yapılmasını Istiyorum Spam'ı Ekliyor Ama Silmiyor. Silindi Vs. Diyor Ama Silmiyor. Yani Bunun Icin Ne Yapabiliriz? !spamdel kelime Yaptıqımda Spamfilterde O Kelime Varsa Silsin Yoksa Kanala Desin işte O Kelime Spamfilter'da Yok Yani cpnNa apcnN ile Eklenmiş Olmasını enqel Görmesin Yani Hanqi Kelimeyi istersem Bot silsin Yapabilmek Mümkünmü ? |
|
22 Şubat 2009, 14:25 | #10 | ||||
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Nomercy !Spamdel Hakkında Spam eklerken botun : $yildiztemizle($gettok(%::text,2-,32)) şeklinde ekliyor. yildiztemizle aliasını verdiğin örnekden okuduğum kadarıyla,eklenecek kelimelerdeki bazı karakterleri otomatik olarak çeviriyor.Senin verdiğin yildiztemizle aliası:
ve uygulama yapman halinde karşına çıkacaklar: //echo -a $yildiztemizle(örnek deneme şekli) Yanıt : örnek.?deneme.?.?ekli Botun spam eklerken bu şekilde ekliyorsa,silmek içinde aynı metodu uygulamasın.Yani; 1. postundaki $gettok(%::text,2-,32) yazan yerlere, $yildiztemizle($gettok(%::text,2-,32)) yazıp denemelisin... Gözlemlediğim bu... | ||||
|
Etiketler |
hakkinda, hakkında, mirc download, mirc indir, nomercy, spamdel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
NoMercy Bot Kodlama Hakkında; | Burak3734 | Eggdrop, NeoStats, BNC | 2 | 01 Aralık 2021 07:50 |
nomercy hakkında | LiDeR | Eggdrop, NeoStats, BNC | 0 | 31 Mayıs 2011 14:35 |
NoMercy bot hakkında | LiDeR | Eggdrop, NeoStats, BNC | 4 | 08 Nisan 2011 12:18 |
Nomercy Hakkında | JaqCaL | mIRC Scripting Sorunları | 4 | 10 Nisan 2008 21:03 |
NoMercy hakkında! | webtasarimturk | mIRC Scripting Sorunları | 7 | 23 Şubat 2008 19:33 |