02 Ağustos 2021, 00:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Faydalı Bilgiler: Mısır Kaynatmanın Püf Noktaları Taze mısırı haşlarken renginin solmaması için ateşten indirmeden bir dakika önce tencereye bir çay kaşığı limon suyu katınız. Mısırı pişirirken suya tuz katarsanız sertleşir ve geç pişer. Mısırı haşlarken kabuklarını tencerenin dibine seriniz.
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
faydalı bilgiler, mısır kaynatma, mısır nasıl kaynatılır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Faydalı Bilgiler: Bilgisayar Temizliği | KarakıZ | Merak Ettikleriniz | 0 | 02 Ağustos 2021 00:35 |
Faydalı Bilgiler: Musluk Temizliği | KarakıZ | Merak Ettikleriniz | 0 | 02 Ağustos 2021 00:31 |
faydalı sosyal bilgiler | mum | Web Site Tanıtımı | 0 | 16 Kasım 2019 01:08 |
Windows XP Faydalı Bilgiler | Satuk | Windows | 0 | 03 Eylül 2012 16:54 |
En Faydalı Bilgiler Not Edin... | Kralice | Genel Paylaşım | 0 | 28 Haziran 2008 01:09 |