25 Mart 2023, 20:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kesme tahtasını limon ve tuzla temizleyin Tahta ya da plastik kesme tahtalarının üstünde bir gıdayı keserken; bıçak, kesme tahtasını da kesiyor ve delikler açıyor. Bu deliklerde biriken gıdaların suları, gözle görülmez artıklar mikrop ve bakterilerin üremesine neden oluyor. Kesme tahtasını nasıl temizleyeceğinizin tarifini vermeden önce, farklı gıdalar için farklı kesme tahtaları kullanmanızı tavsiye ederiz. Özellikle etler ile sebzeler için mutlaka farklı kesme tahtaları kullanın. Kesme tahtasını temizlemek, mikrop ve bakterilerden arındırmak kısaca dezenfekte ekmek için ihtiyacınız olan 2 malzeme var: Limon ve tuz! 1 tatlı kaşığı tuzu kesme tahtasının üzerine serpin, ikiye kestiğiniz limonun suyunu serptiğiniz tuzların üzerine sıkın. Diğer yarım limonu kullanarak tuzlu kesme tahtasını güzelce ovuşturun. Biraz bekleyin ve sonra durulayın | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tuzlaekspertiz.com Tuzla Oto Ekspertiz Ve Tuzla Pilot Garage Oto Ekpertiz | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 20 Aralık 2022 01:23 |
Kesme tahtasını limon ve tuzla temizleyin | Sarya | Merak Ettikleriniz | 2 | 28 Mart 2022 21:17 |
Tuzla Web Tasarım - Tuzla Seo Uzmanı - Gebze Web Tasarım | hayvanbilgisi | Web Site Tanıtımı | 1 | 14 Kasım 2019 01:02 |
Limon Reçel Tarifleri. / 2 - Farklı, Limon Reçel Tarifi. | Sevda | Reçel Tarifleri | 3 | 23 Ekim 2011 13:31 |