![]() |
Karnabahar Pilavı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler; 250 gram karnabahar 2 yemek kaşığı bezelye 1 adet havuç (küp doğranmış) 1 yemek kaşığı zeytinyağı Hazırlanışı; Karnabaharı mutfak robotunda incecik olacak şekilde çekin. Bir tavada zeytinyağıyla birlikte havuçları soteleyin. Ardından bezelyeleri ilave edip 3-4 dakika daha soteleyin. Tavaya karnabaharı ekleyip karıştırın. Kendi suyuyla yumuşayana dek pişirin. Tuzunu ilave edip karıştırın ve ocaktan alıp servis kasesine aktarın. Afiyet Olsun… Alıntı |
Cevap: Karnabahar Pilavı Tarifi Çinlilerin pirinç yemeğinin renk şolenlisi gibi duruyor :melek: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk