09 Şubat 2015, 15:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Makarna Estefan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 2 adet tavuk göğüs eti 1 paket penne makarna 2 su bardağı brokoli 3 yemek kaşığı rende kaşar 1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır) 3 diş sarmısak 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağ Karabiber Tuz Hazırlanışı Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün. Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın. Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin. Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun. 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin. Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
estefan, makarna |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Makarna Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 28 Eylül 2009 16:04 |
Fırında Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 12 Nisan 2009 17:50 |
Sebzeli Makarna ve Somonlu Kelebek Makarna | Kralice | Makarnalar Pilavlar | 1 | 12 Mart 2009 15:31 |