IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 14 Mayıs 2012, 17:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ali Nazik Pilavı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:

• 2 adet bostan patlıcanı
• 2 diş sarımsak
• 2 adet limon suyu
• 4 çorba kaşığı sıvıyağ
• 200 gr kıyma
• 1 çorba kaşığı margarin

Pilav İçin:

• 1 su bardağı pirinç
• 2 su bardağı su

Ali Nazik Pilavı Tarifi:

1 İyice yıkanmış pirinci margarin ve sıvıyağ ile 4 dakika kadar kavurun. Üzerine sıcak su ve tuzu ekleyip önce normal ateşte sonra kısık ateşte suyu çekene kadar pişirin.
2 Bu arada patlıcanları közleyin. İçini çıkarıp bir kaba alın, Üzerine sarımsak, limon suyu ve 4 çorba kaşığı sıvıyağ ekleyin. Ezerek karıştırın.
3 Bir kaseye yoğurdu ve dövülmüş sarımsağı koyup karıştırın.
4 Kıymayı 1 çorba kaşığı margarinde 5 dakika kavurun.
5 Servis tabağına önce pilavı koyup ortasını havuz gibi açın. içine patlıcanlı karışımı dökün. Üzerine yoğurt sosunu, en üste de kavrulmuş kıymayı koyun.
6 Arzuya göre servis yapmadan önce üzerine kırmızı biberli yağ gezdirebilirsiniz.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
ali, nazik, pilavı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? yaSmin Yemek Tarifleri 6 14 Eylül 2019 17:00
Ali Nazik Dilara Et Yemekleri 0 30 Nisan 2009 13:19
Ali Nazik Heidi Et Yemekleri 1 13 Mart 2009 00:15