07 Nisan 2012, 02:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bohçada Pilav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeleri 1 su bardağı baldo pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 4 kuru kayısı 4 kuru incir 1 yemek kaşığı çorbalık fıstık 1 çay kaşığı tarçın Tuz Karabiber 1.5 su bardağı et suyu 3 yaprak milföy hamuru 1 yumurtanın akı Çörekotu Hazırlanışı Şık sunumlarla iftar sofraları. Pirinci tereyağı ve zeytinyağında 10 dakika süreyle kavurun. Kayısı ve incirleri küp şeklinde doğrayıp ilave edin. Kavrulmuş fıstıkları, tuzu, tarçını ve suyu ekleyip pişirin. Milföy hamurlarını şeritler halinde kesin. Küçük sufle kaplarını yağlayıp şerit halindeki milföyleri dışarı taşacak şekilde içine yerleştirin. İç harcı 20 dakika sonra ocaktan alıp kaplara paylaştırın. Kenarlardan sarkan milföy hamurlarını kabın üzerine doğru toplayın. Üzerine yumurta akı sürüp çörekotu serpin. 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Servis yapın. Bohçada pilav artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
bohçada, pilav |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mor Pilav | Zeytin | Makarnalar Pilavlar | 0 | 24 Nisan 2019 17:18 |
İç Pilav | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:41 |
Iç pilav II | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:40 |