06 Kasım 2010, 15:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Balkabaklı Pilav / Artvin Tarifi Malzemeler 2 dilim balkabağı 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı Pirinci ılık tuzlu suda 1 saat bekletin. Kabağı temizleyip, yıkayın ve küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. 2 bardak su ekleyip, kısık ateşte 15 dakika pişirin. Tereyağını eritin. Suyu süzülmüş pirinci koyup kısık ateşte 10 dakika karıştırarak kavurun. Üstüne haşlanmış kabak, 3 bardak sıcak su ve tuz koyun. Pilav suyunu çekene kadar pişirin. Ocağın altını kapatıp, pilavı havalandırın. 10 dakika dinlendirip servis yapın. | |
|
Etiketler |
artvin, balkabaklı, pilav, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kakaolu balkabaklı muffin tarifi | Fragile | Kek Tarifleri | 1 | 24 Kasım 2019 00:05 |
Balkabaklı Sütlaç Tarifi | Cappy | Tatlılar | 0 | 02 Şubat 2015 13:15 |
Balkabaklı Kek Tarifi (Resimli) | Violent | Kek Tarifleri | 1 | 26 Kasım 2013 14:04 |
Balkabaklı Profiterol Tarifi (Resimli) | Violent | Tatlılar | 0 | 26 Kasım 2013 14:00 |
Balkabaklı cheesecake tarifi | Violent | Pastalar | 0 | 17 Temmuz 2012 16:07 |