26 Aralık 2009, 14:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gökçesu Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler : 3 su b.pirinç 1 soğan 1.5 su b.haşlanmış nohut 3 havuç 1 su b.et suyu 1 çorba k.tereyağı 1 tutam dereotu sıvıyağ tuz su Hazırlanışı : Tencereye sıvıyağı alarak ince doğranmış soğan ve tereyağını beraber kavurun.Daha sonra üzerine pirinci de ekleyin. Ardından rendelenmiş nohutu ve havucu da ekleyerek tuzunu ve et suyunu ekledikten sonra sıcak su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çekip pişen pilava ince doğranmış dereotunu ekleyerek karıştırın. | |
|
Etiketler |
gokcesu, gökçesu, pilavi, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şah Pilavı | Sarya | Makarnalar Pilavlar | 0 | 29 Aralık 2022 19:19 |
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 6 | 14 Eylül 2019 17:00 |
Tas Pilavı | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:45 |
Fas Pilavı | Elysian | Makarnalar Pilavlar | 0 | 25 Nisan 2014 09:56 |