26 Aralık 2009, 14:00 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bezelyeli Pilav Gereçler: 2 bardak pirinç 3 kaşık tereyağı 3 bardak et suyu 1 bardak iç bezelye Tuz Yapılışı: 1. Pirinci ayıklayıp yıkayın. Tuzlu sıcak suda 30 dk bekletin. Suyunu süzüp kaynayan et suyuna katın. Yeterince tuz koyun. Önce harlı sonra kısık ateşte suyunu çektirin. İçine 2 yemek kaşığı tereyağı koyup peçete altında 30 dk demlendirin. 2. Bezelyeyi tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp 1 kaşık yağla karıştırın ve sonra da pilava katıp altüst yaparak servis tabağına boşaltın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
Etiketler |
bezelyeli, pilav |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bezelyeli Pay | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 06 Mayıs 2014 16:11 |
Bezelyeli yaz pilavı | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:34 |
Bezelyeli Yumurta | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 02:41 |
Bezelyeli Pilav | Kralice | Makarnalar Pilavlar | 1 | 12 Mart 2009 14:48 |
Bezelyeli Kiş | Süslü | Hamur İşleri | 0 | 11 Kasım 2008 20:51 |