26 Aralık 2009, 13:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yunan Pilavı MALZEMELER: 300 g uzun taneli pirinç 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı 1 adet doğranmış soğan 50 g (2 adet ) sosis 100 g dondurulmuş bezelye 50 g (3 adet) kırmızı sivri biber 400 ml tavuk suyu tuz ve karabiber TARİFİ: Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın. Kırmızı biberi küçük parçalar halinde doğrayın. Zeytinyağını, doğranmış soğanları, pirinci ve ince doğranmış sosisleri pişiricinizin kabına yerleştirin. İyice karıştırın. Bezelyelerle kırmızı biberi ekleyin. Tuz ve karabiber koyun. Kapağını kapatarak çalıştırın. Cihaz, 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. | |
|
Etiketler |
pilavi, pilavı, yunan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak? | Zeytin | Turizm | 3 | 12 Şubat 2024 15:39 |
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 6 | 14 Eylül 2019 17:00 |
Yunan Bankaları Birliği Başkanı Kaçeli: - "Yunan bankalarında Pazartesi'ye kadar para kaldı" | Seth | Haber Arşivi | 0 | 04 Temmuz 2015 19:07 |
Yunan Basını: Dört yunan bankası 500 milyona... | Dilara | Haber Arşivi | 0 | 11 Temmuz 2010 16:13 |
Yaz Pilavı | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:43 |