26 Eylül 2009, 19:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Peynirli Gnochetti Malzemeler: 1 paket deniz kabuğu makarna, 50 gr tereyağı, 60 gr çiğ krema, 50 gr gravyer peyniri (rende), 50 gr taze kaşar (rende), 60 gr dil peyniri (rende), 60 gr tulum peyniri, Tuz ve karabiber. Hazırlanışı: Makarnayı, ambalajının üzerinde belirtilen süreden 1-2 dakika daha az, pişirin ve hâlâ diri iken ateşten alıp, soğuk sudan geçirin. Daha sonra hazırladığınız makarnayı ısıya dayanıklı bir kaba alın ve içine krema ile tereyağını ilave edip karıştırın. Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın. Kabı, önceden ısıtılmış fırında, 220 derecede 5 dakika bekletin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin | |
|
Etiketler |
gnochetti, peynirli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Peynirli Pay | Sarya | Hamur İşleri | 0 | 01 Aralık 2022 11:33 |
lor peynirli kek | Sarya | Hamur İşleri | 0 | 12 Mart 2021 16:33 |
Peynirli Kek | NurSima | Hamur İşleri | 0 | 11 Ocak 2021 20:22 |
Peynirli kek | Zen | Kek Tarifleri | 0 | 03 Aralık 2012 13:43 |
Peynirli Dip Sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:46 |