IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Eylül 2009, 19:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bezelyeli yaz pilavı




Malzemeler,

* 1 Su bardağı pirinç
* 2 Su bardağı sıcak su
* 1 Adet haşlanmış havuç
* 1 Su bardağı konserve bezelye
* 2 çorba kaşığı haşlanmış tane mısır
* Yarım demet dereotu
* 1 Çay bardağı zeytinyağı
* Tuz
* Karabiber

Hazırlanışı,

1. Sıvı yağı orta boy pilav tenceresine dökün.
2. Tuz ve karabiberi ekleyip hafif kızdırın.
3. 2 su bardağı suyu ekleyip kaynamaya bırakın.
4. Havuçları küp küp doğrayın.
5. Bezelye, havuç ve mısırı kaynayan suya ekleyin.
6. 4-5 dakika haşlayın.
7. Pirinçleri ilave edip kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin.
8. Dere otunu ince ince kıyın.
9. Pilavı ocaktan alın.
10. Kıyılmış dere otunu ekleyerek havalandırarak karıştırın.
11. Kapağını kapatıp demlenmeye bırakın.
12. Soğuk yada sıcak olarak servis yapabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
bezelyeli, pilavi, pilavı, yaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bezelyeli Buğday Pilavı Yapılışı Sarya Makarnalar Pilavlar 0 26 Mayıs 2021 17:19
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? yaSmin Yemek Tarifleri 6 14 Eylül 2019 17:00
Bezelyeli Pay Elysian Sebze Yemekleri 0 06 Mayıs 2014 16:11
Bezelyeli Pilav YapraK Makarnalar Pilavlar 0 26 Aralık 2009 14:00
Bezelyeli Kiş Süslü Hamur İşleri 0 11 Kasım 2008 20:51