12 Nisan 2009, 17:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Et Üstü Pilav Et Üstü Pilav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler • Yarım kg. kuzu kuşbaşı, • 2 bardak pirinç, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] • 3 çorba kaşığı tereyağ, • 2 bardak sıcak su, • Tarçın, karanfil, • Yenibahar, karabiber, • Tuz. Tarif Bir tencerede yağı kızdırıp etleri iyice kavurun.Çok az sıcak su ilave edip ateşi kısın.Baharatları ekledikten sonra suyu koyup pişirin.Pirinçleri tuzlu suda bekletin.Pirinçleri ilave etttikten sonra suyunu çekene dek bekleyin.ve demlenmeye bırakın. Alıntı. | |
|
12 Nisan 2009, 17:56 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Et Üstü Pilav yaw yaprak Acım Accc : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böle şeyleri koyma Gördüm mü Dayanamıyorum :Ppp
__________________ Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol. Gazi ol, DEVLET OL. |
|
Etiketler |
pilav, ustu, Üstü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pilav Üstü ..... | Hesna | IF Anket Arşivi | 31 | 11 Ocak 2015 04:04 |
Uyurken 'sırt üstü', oynarken 'karın üstü' | N999 | Çocuk Sağlığı | 0 | 20 Şubat 2012 19:47 |