17 Kasım 2008, 15:46 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Özbek Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su 250 gr. kuzu eti 1 adet soğan 2 adet havuç Tuz, yenibahar Yapılışı: Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 2-3 dk. kavurun. Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin. Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin. Afiyet Olsun... | |
|
19 Mayıs 2013, 00:28 | #3 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Özbek Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gerekli Malzemeler
Hazırlanışı
|
|
Etiketler |
pilavı, Özbek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özbek Pilavı | Ulker | Dünya Mutfakları | 8 | 14 Kasım 2019 22:12 |
Tereyağlı erişte pilavı tarifi: Erişte pilavı nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 6 | 14 Eylül 2019 17:00 |
Perdeli Özbek Pilavı | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:46 |
Özbek Pilavı Tarifi | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:29 |
Özbek Atasözleri | Zen | Atasözleri ve Deyimler | 0 | 03 Şubat 2013 12:23 |