![]() |
![]() |
![]() | #21 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler
Cok tesekkurler can
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
| ![]() |
![]() | #22 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm emegine sağlık harika görünüyolar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #23 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler
Canim tesekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
| ![]() |
![]() | #24 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler Kıbrıs Köftesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 4 adet patates 200 gram kıyma 1 adet soğan 1 adet yumurta Yarım çay bardağı ekmek içi Çeyrek demet ince kıyılmış maydanoz Karabiber Kimyon Tuz Hazırlanışı Öncelikle patateslerimizi rendeleyip suyunu sıkalım. Ardından derin bir kaseye alıp sırasıyla kıyma, rendelenmiş soğan ve yumurtayı alalım. Ekmek içi, ince kıyılmış maydanoz ve baharatları ekleyip güzelce yoğuralım. 30 dakika buz dolabında dinlendirelim. Dinlenen harcımıza şekil verip az yağda arkalı önlü pişirelim. Yanına domates, biber ve küp küp doğranmış patatesi kızartıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #25 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler Evet sizlere uc malzeme ile kolayca yapabileceginiz atistirmalik tatli tarifim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Muzlu bisguvili toplar Malzemeler: 400 gr bisguvi 3 adet muz Hindistan cevizi Yapilisi: Bisguvileri rondodan gecirin. Toz haline gelince muzlari ilave edin ve yogurun. Hamur kivamine gelince ceviz buyuklugunde yuvarlayin ve hindistan cevizine bulayin. Buz dolabinda 1 saat kadar bekletin. Bukadar basit ve lezzetli bir atistirmalik. Denemenizi oneririm. Simdiden afiyet olsun.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #26 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler Bursa'nin Meşhur Süt Helvası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 gram tuzsuz tereyağı 6 su bardağı süt 1 su bardağı un 1 su bardağı tozşeker Üzerine : Kavrulmuş fındık kırığı Hazırlanışı Tencereye tereyağını alın ve çok kısık ateşte eritin, içine bir su bardağı unu ekleyerek karıştırın. Başka bir tencereye sütü dökün, siz unu karıştırırken süt iyice ısınsın, ama kaynatmayın, sadece sıcak bir şekilde ısıtın. Unu karıştırmayı hiç bırakmadan ve kısık ateşte unun rengi hiç değişmeden ağır ağır kavurun, arada bir ateşten alın ki unun rengi kesinlikle koyulaşmasın. En az 15- 18 dakika kadar unu karıştırın daha sonra çok iyi ısınmış sütün yarısını unun üzerine dökün ve tel çırpıcı ile devamlı çırpın. Çırptığınızda un sütü tamamen çekecek ve biraz koyulaşacak, geri kalan sütü yine üzerine dökün ve tekrar un sütü tamamen çekinceye kadar çırpın. Koyu güzel ve homojen bir kıvamda muhallebi oluncaya kadar karıştırın. Burada içine bir bardak tozşekeri ekleyerek şekerinin erimesi için bir dakika daha karıştırın ve muhallebiyi ocaktan alın. Uygun bir tepsiye muhallebiyi dökün, birkaç dakika bekletin, muhallebinin üzeri çok hafif kabuk tutacaktır. Fırının üst ısısını 220 dereceye açın, orta rafa tepsiyi koyun ve üzerinin kızarması için 10 dakika kadar fırınlayın veya siz ne kadar kızarmasını istiyorsanız o kadar tutabilirsiniz. Tatlınızı fırından çıkarın, biraz dinlendirin, ılık olarak üzerine bol fındık kırığı serperek servis edin, afiyetler olsun. Not : süt helvanızı tek kişilik kaplara pay ederek hazırlayabilirsiniz.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #27 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler Süt helvasınıda duymuştuk param yeterse yaparım İnşallah... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #28 | ||||
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Uyguladığım Yemek Tarifler
Nefis görünüyor eline sağlık canım
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | ||||
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
cheesecake tarifi, san sebastian, tatlı tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gripten koruyan tarifler | Feronia | Kulak Burun Boğaz Sağlığı | 1 | 28 Eylül 2018 14:57 |
Hızlı yemek yemenin zararları nelerdir, hızlı yemek yemek nasıl önlenir? | Sanem | Sağlık Köşesi | 3 | 15 Şubat 2018 15:38 |
Karayolu İle İlgili Tarifler | Violent | Otomobil Haberleri | 0 | 02 Şubat 2014 14:36 |