IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2010, 00:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kapadokya'nın ' caz ' ile ilk buluşması. ~





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kapadokya Caz Günleri, Türkiye’nin tarihi hazinelerine ev sahipliği yapan Kapadokya’yı müzikle buluşturmak amacıyla 6-12 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleştirileceği organizasyonda Türkiye’nin en önemli caz müzisyenlerinin performanslarına yer verilecek.

Oyuncu İpek Erdem’in yolunun, bir dizi çekimi için Kapadokya’ya düşmesi ve organizatör Elif Kayaman’la tanışmasıyla başlayan macera, Türk cazının en kaliteli örneklerini sunan, dünyaca tanınmış caz müzisyenlerimizin de katkılarıyla Kapadokya Caz Günlerine dönüştü.

Kapadokya’nın tarihi değerlerini, kültürel ve sanatsal açıdan desteklemeyi amaçlayan etkinlikler bütününde, Erkan Oğur, Sibel Köse, Sarp Maden, Alper Yılmaz, Bilal Karaman ve Elif Çağlar, başarılı müzisyenlerden oluşan ekipleriyle birlikte yer alıyor.

İpek Erdem ve Elif Kayaman tarafından Kozmik Müzik çatısı altında düzenlenen Kapadokya Caz Günleri kapsamında Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi, Argos In Cappadoccia, Anatolian Houses, Saklı Han, Nevşehir Üniversitesi, Han Çırağan, Forum Kapadokya ve Ürgüp Kültür Merkezi’nde konser ve söyleşiler gerçekleştirilecek. Bu mekanlarda cazın farklı yorumları ve sunumlarıyla, yaşça büyük bir kitle kadar, gençlerin ve öğrencilerin de cazla tanışması, kültür/sanat etkinliklerine karşı farkındalığın ve ilginin artması hedefleniyor.

Kapadokya Caz Günleri ; Kültür Bakanlığı, Nevşehir, Uçhisar ve Ürgüp Belediyeleri, Forum Kapadokya, Argeus Turizm ve daha birçok kuruluş tarafından destekleniyor.

Caz Günleri kapsamındaki tüm etkinlikler ücretsiz olacak ve belediyeler tarafından konser mekanlarına toplu ulaşım sağlanacak.

Kapadokya Caz Günlerinin açılışı, 6 Aralık 2010 tarihinde Erkan Oğur’un Telvin konseriyle Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi’nde 21:30’da gerçekleşecek.
Kapadokya Caz Festivali Ekibi, Nevşehirlilere caz keyfi yaşatmak için gün sayıyor.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
caz, ilk, kapadokyanın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kapadokya’da gezilecek 8 yer Sarya Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 1 23 Ocak 2023 23:14
Kapadokya Manzarası NurSima Doğa & Manzara Resimleri 0 22 Ocak 2021 22:03
Kapadokya'da kış güzelliği NarÇiçeği Doğa & Manzara Resimleri 0 31 Ocak 2016 14:44
Kapadokya'nın Gizemi SimHa Felsefe 0 21 Ocak 2015 01:21