11 Mart 2021, 03:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kestaneli Kek Malzemeler 20 gram tereyağı, 20 gram çikolata, 10 gram un, 1 adet yumurta, 10 gram şeker, 10 gram kestane püresi, 5 gram krema, 2 gram Hindistan cevizi tozu, 2 adet yaprak jöle. Hazırlanışı Çikolata ve tereyağı eritilir. Sırasıyla un, yumurta, şeker ve kestane püresi eklenip karıştırılır. Kalıplar yağlanıp unlanır. 200 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirilir. Parfe için krema, şeker ve Hindistan cevizi kaynatılır. Jöle ile bağlanarak kalıplara doldurulur. Sıcak olarak servis edilir. | |
|
Etiketler |
kestaneli kek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestaneli Revani | Desmont | Tatlılar | 0 | 07 Şubat 2015 21:46 |
Kestaneli Yaş Pasta | Estela | Pastalar | 0 | 12 Ağustos 2013 04:04 |
Kestaneli Pasta | N999 | Pastalar | 0 | 16 Nisan 2012 22:19 |
Sıcak Kestaneli Kek | N999 | Kek Tarifleri | 0 | 25 Şubat 2012 02:34 |
Kestaneli Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:18 |