![]() |
Dünyanın en yumuşak keki: Bizcocho tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: -4 adet yumurta -1 su bardağı toz şeker -2 paket vanilya -1 paket kabartma tozu -1,5-2 su bardağı un Nasıl yapılır? -Yumurtaların sarılarını ve beyazlarını iki ayrı kaba aktarın. -Beyazının üzerine çok az şeker ilave edin ve iki katına çıkıp beyaz bir köpük olana kadar güzelce çırpın. -Şekerin geriye kalan kısmını yumurta sarılarının üzerine ilave edin ve güzelce çırpın. Yumurta sarıları da kremamsı bir hal almalı. -Yumurta sarılarının üzerine un, vanilya ve kabartma tozunu eleyerek ilave edin. Güzelce çırpın. -Ayrı bir kapta çırptığınız yumurta beyazlarını, yumurta sarılarının olduğu kaba spatula yardımıyla üç seferde parça parça ilave ederek yedirin. -Alttan üste doğru, yumurta beyazlarını söndürmemeye özen göstererek yedirin. -Yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş kelepçeli yuvarlak 24 ya da 22 cm'lik kek kalıbına hazırladığınız harcı aktarın. -170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika kadar pişirin. -Ardından çıkarıp kekinizi 1 saat kadar oda sıcaklığında dinlendirin. Dinlendikten sonra dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun. alıntı |
Cevap: Dünyanın en yumuşak keki: Bizcocho tarifi Elinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım . |
Cevap: Dünyanın en yumuşak keki: Bizcocho tarifi Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk