IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 27 Eylül 2014, 23:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaysili Kuruvasancroisant Aux Abricot





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler
4 TANE KARE MILFOY HAMURU
12 TANE YARIM KAYISI (BEN KONSERVELI KULLANDIM )
HAZIR PASTA KREMASI
KREMA ICIN :
SUT
BIRAZ KAYISI RECELI
BIRAZCIKTA PASTA SEKERLERI
UZERI ICIN :
1 YUMURTA SARISI
Tarif
ONCELIKLE HAZIR KREMAMIZI SUT ILAVE EDIP OCAKTA PISIRIYORUZ
KATILASINCA OCAKTAN ALIP SOGUMAYA BIRAKIYORUZ
SONRA BIR KARE MILFOY HAMURU ALIPKARSILIKLI BIR UCTAN DIGERINE SOGUMUS KREMADAN SURELIM
UZERLERINE 3 ER TANE KAYISI DIZELIM
SONRA BIR KENARI KAPATALIM UZERINE YUMURTA SURELIM
SONRA DIGER KENARI KAPATIP¨TEKRAR YUMURTA SURELIM
SEKER PARCALARINDAN SERPELIM
DIGERLERINEDE AYNI ISLEMI YAPIP 200 DERECELIK FIRINDA PISIRELIM
SONRA UZERLERINE KAYISI RECELI SURELIM
BOYLE PARLAK GORUNTU ALIYORLAR

__________________
~ Adım YaLnızLık ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
abricot, aux, kaysili, kuruvasancroisant


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık