27 Eylül 2014, 23:03 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kaysili Kuruvasancroisant Aux Abricot Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 TANE KARE MILFOY HAMURU 12 TANE YARIM KAYISI (BEN KONSERVELI KULLANDIM ) HAZIR PASTA KREMASI KREMA ICIN : SUT BIRAZ KAYISI RECELI BIRAZCIKTA PASTA SEKERLERI UZERI ICIN : 1 YUMURTA SARISI Tarif ONCELIKLE HAZIR KREMAMIZI SUT ILAVE EDIP OCAKTA PISIRIYORUZ KATILASINCA OCAKTAN ALIP SOGUMAYA BIRAKIYORUZ SONRA BIR KARE MILFOY HAMURU ALIPKARSILIKLI BIR UCTAN DIGERINE SOGUMUS KREMADAN SURELIM UZERLERINE 3 ER TANE KAYISI DIZELIM SONRA BIR KENARI KAPATALIM UZERINE YUMURTA SURELIM SONRA DIGER KENARI KAPATIP¨TEKRAR YUMURTA SURELIM SEKER PARCALARINDAN SERPELIM DIGERLERINEDE AYNI ISLEMI YAPIP 200 DERECELIK FIRINDA PISIRELIM SONRA UZERLERINE KAYISI RECELI SURELIM BOYLE PARLAK GORUNTU ALIYORLAR
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
abricot, aux, kaysili, kuruvasancroisant |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |