![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | BANİK KÖFTE Malzemeler: 500 gr köftelik bulgur 2 bardak kaynamış su 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 100 gr margarin 1 çorba kaşığı salça 1 adet kuru soğan Biraz reyhan ve maydanoz Biraz pul biber Kaynar suyu bulgura dökün ve çekmesini bekleyin. Bir su bardağı un ve tuz ekleyerek yoğurun. Çok ince kıyılmış soğan, maydanoz ve reyhanı ekleyin. Pul biber serperek iyice karıştırın. Ufak parçalar koparıp yuvarlayın ve parmağınızı bastırarak hafif oyuk gibi şekil verin. Haşlamak için su kaynatın. 5-10 dk kadar suda haşlayın. Margarini eritin. Köftelerin üzerine gezdirin. Haşlama suyundan biraz alıp salçayı açın. Onu da köftelerin üzerine gezdirerek servis yapın.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
![]() | #3 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: BANİK KÖFTE Beyefendi yapıp yiyebilir siniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
köfte, nefis lezzetler, yemek tarifleri, yöresel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Top Top Köfte | Liaaa | Kebaplar Köfteler | 0 | 11 Mayıs 2012 15:43 |
Çiğ Köfte | Çalıkuşu | Kebaplar Köfteler | 0 | 27 Nisan 2012 19:18 |
Kamalı köfte | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Aralık 2009 13:38 |
Gül Köfte | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 12 Nisan 2009 17:47 |
Çiğ Köfte | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:49 |