06 Eylül 2014, 23:22 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karışık Kebap Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 300 gram dana tranç eti 150 gram kuzu boşluk eti 150 gram kuyruk yağı 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Patlıcanlı kebap için: 2 adet büyük boy kemer patlıcan Adana kebap için: 1 tatlı kaşığı pul biber NASIL YAPILIR? Dana tranç, kuzu boşluk eti ve kuyruk yağını satırla kıyma halini alana kadar çekin. Tuz ve karabiber ilavesi ile kebap harcını karıştırın. Urfa kebap hazırlamak için harcı bu şekilde kullanın. Adana kebap hazırlamak için karışıma ayrıca pul biber ilave edin. Patlıcanlı kebap hazırlamak için; patlıcanları bir parmak kalınlığında, iri halkalar halinde kesin. Kebap harcından parçalar alıp, ceviz büyüklüğünde köfteler hazırlayın. Şişlere bir dilim patlıcan, bir adet köfte geçirin ve boşluk vermeden sıkı sıkı dizin. Daha iyi sonuç almak için kebapları, ızgarada aralarda çevirerek kendi yağında pişirin. Bekletmeden, sıcak olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
__________________ ~ Adım YaLnızLık ~ | |
|
Etiketler |
karışık, kebap |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Manisa kebap | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ocak 2011 00:05 |
Tike Kebap | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 22 Mart 2009 21:14 |