![]() |
Çökertme Kebabı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1/2 kg kırmızı et ½ çay bardağı süt Karabiber ve pul biber (birer çay kaşığı olsun) 2 diş sarımsak Eti bu malzemelerle karıştırın bir saat bekletin. Sos için; 150 gram tereyağı 1 Soğan 4 yeşilbiber 2 domates Kızartma için; 4 patates ½ kg. yoğurt 2 diş sarımsak Yapılışı Büyük tavanızı ocağa alın tereyağınızı koyun. Soğanları ince doğrayın tavaya koyup karıştırın. Biberleri ince doğrayın ve domatesi koyup soteleyin. Jülyen doğranmış eti de ekleyin kısık ateşte pişirmeye devam edin . Patateslerin kabuklarını soyun rendenin kalın tarafında rendeleyin. Patateslerin suyunu sıkın kızartma tavasında azar azar kızartın yapışmasın, kızarttıklarınız tıpkı kibrite benzeyecek. Büyük servis tabağınızı alın önce kızarmış patatesleri koyun. Sarımsaklı yoğurdunuzu en son etli sotenizide yayın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. |
Cevap: Çökertme Kebabı Tarifi Yemede yanında yat : ) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk