04 Şubat 2013, 15:02 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yoğurtlu Kebap Malzemeler: 2 Çorba kaşığı Domates Salçası 200 Gram Yoğurt 1 Adet Pide 2 Çorba kaşığı Tereyağı Yarım Kilogram Kıyma Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Karabiber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hazırlanışı: Kıymayı büyük bir kaseye alın. Tuz ve karabiberle tatlandırıp iyice yoğurun. Ardından şişlere geçirin. Hazırladığınız şişleri arzunuza göre tavada, mangalda veya ızgarada pişirebilirsiniz. Pideyi küçük küpler halinde doğrayın. Bir tavada bir çorba kaşığı tereyağı eritip ekmek küplerini kızartın. Ekmek kıtırlarını geniş bir servis tabağına yayın. Bir tavada kalan yağı eritin. Domates salçasını yağda kavurup üzerine bir bardak kadar su ilave edin. Karışımı kısık ateşte 3-5 dakika pişirin. Ateşten alın. Pişen kebabı şişlerden çıkarıp ekmeklerin üzerine yerleştirin. Yoğurdu kebabın üzerine dökün. Son olarak salçalı sosu yemeğin üzerinde gezdirip servis yapın. | |
|
Etiketler |
yoĞurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurtlu Kebap Tarifleri... | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 28 Ekim 2012 01:19 |
Geleli Kebap | Liaaa | Kebaplar Köfteler | 1 | 10 Ekim 2012 17:15 |
Keyifler Kebap! | Thetis | Haber Arşivi | 0 | 15 Haziran 2012 15:13 |