16 Kasım 2008, 15:18 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Hacı Osman Kebabı 5 kişilik Malzemesi: -1 kg kuzu eti (iri kuşbaşı doğranmış) -300gr. soğan (ince kıyılmışı (3 orta boy) -tuz -taze çekilmiş karabiber -1/2 çay kş. tarçın. Yapılışı: 1.Birbirinin içine oturabilecek iki tencere alın. Etleri yıkayıp, suyunu süzmeden küçük olanının içine koyun. 2.Etlerin üzerine ince kıyılmış soğanları yayın. Tuzu, biberi ve tarçını Serpiştirin. Küçük tencereyi, kapağını kapatıp, içinde su bulunan büyük tencerenin içine oturtun. Hiç su koymadan orta ateşte, etler kızarmcaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin. 3.Tencereyi ateşten alıp içinden küçük olanını çıkarın. Kapağını açıp tabaklara aktararak sıcak servis yapın. Afiyet Olsun... | |
|
Etiketler |
hacı, kebabı, osman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
En Kahraman Osman (1993) Osman Cavcı, Dilek Pamirtan, Öztürk Serengil | CORDON BLEU | Antikacı | 0 | 11 Aralık 2021 14:00 |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Sanık Osman Yıldırım: Hacı hoca arkadaşım yok | Juventus | Haber Arşivi | 0 | 09 Kasım 2009 22:13 |