IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF Sözlük (https://www.ircforumlari.net/if-sozluk/)
-   -   ayrıldıktan sonra daha çok sevmek (https://www.ircforumlari.net/if-sozluk/601973-ayrildiktan-sonra-daha-cok-sevmek.html)

Kitapella 04 Ocak 2019 01:46

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Beyin alışkanlıklarından vazgeçmekte zorlanır. Her sabah günaydın demeye alıştığınız birine artık günaydın demek istemediğinizi düşündüğünüzde beyniniz “emin misin” sinyalini vermek için o kişiye günaydın dediğinizde salgıladığınız dopamini hatırlatır. Onunlayken mutluluk hormonu salgılıyordun ama şuan salgılamıyorsun bak emin misin der ve sizde onu çok sevdiğinizi zannedersiniz.

Sakin olun daha çok sevdiğiniz filan yok beyninize dopamin salgılayabilecek başka olaylar bulun. Resim filan yapın, kendinizi sokağa atın, dans edin geçer.

Run 04 Ocak 2019 02:17

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Bu kadar alternatif varken aynı kişi de ısrar etmenin anlamsızlığı.

Dem 04 Ocak 2019 02:31

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Çünkü ayriliklarda sevdaya dahil
Çünkü ayrilanlar hala sevgili...

Nkeats 29 Ocak 2019 11:21

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
O sevgi değil

Yazgı 01 Şubat 2019 15:00

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Herşey vaktinde güzeldir.Gittiyse haketmediğini ona vermişsin demektir.O seni haketmemiş ki ayrılmışsınız di mi.Verdiği değeri geri almayı da bilmeli insan.Ayrıldıktan sonra daha çok sevmek diye birşey yok.

Absent 01 Şubat 2019 15:04

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Kaybedince değeri artan şeyler

LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sindy 01 Şubat 2019 15:13

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Vicdanda yapılıyor olabilir.
Aradığını bulamaması olabilir.
Gelen gideni aratır olabilir.
Veya da, tilki kürkçü dükyanını aramaya başlaması da olabilir. :gulucuk::hahah::seytani:
vesaire..

YaRen 01 Şubat 2019 15:29

Cevap: ayrıldıktan sonra daha çok sevmek
 
Hep sonradan koyar ayrılıklar insana. Kızı erkeği farketmez bir artistlikle sevgiliden ayrılırsınız.ßeraberken sevmemişsinizdir belki fazla ve bunun verdiği rahatlıkla bir çırpıda biter her şey yada siz öyle sanırsınız. çünkü ayrılık sonradan etki eder insan bünyesine. yalnız kaldığınız ilk anda aklınıza hücum eder anılarınız veee sevgi yeni başlamıştır ayrıldığınız kişiye karşı içinizde.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk