22 Aralık 2022, 07:11 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 22. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 1 29.12.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | |
|
22 Aralık 2022, 08:08 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun yanki kimdir necidir neden her sunucuya giriyorsun
22 Aralık 2022, 09:14 | #3 | ||||
Çevrimiçi ✔ 𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔢𝔰𝔱 𝔬𝔣 ᴬᴰᴬᴺᴬ
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki
Adım : Emrah Şehir : Adana Cevap : IF'ye takıldığımdan bu yana yaptığım bir alışkanlıktır. Yeni insanlar ve sunuculardaki sistemleri görmek Kimi zaman sohbet ederim, kimi zaman sessizce izlerim.
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ | ||||
|
22 Aralık 2022, 10:09 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden bu nicki kullanıyorsun?
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
22 Aralık 2022, 10:19 | #5 | ||||
Tşkler ederim Geçmiş zamanda yıl 2000 olması lazım irelanda asıllı bir gezginin adıydı ilgimi çekmişti. Lakin o zamanlar mahalleden bir arkadaş kullanıyordu O Asker'e gidince nick bana kaldı tabi o zaman askerlik 18 aydı o gelince farklı nickle devam etmek zorunda kaldı
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ | ||||
|
22 Aralık 2022, 10:46 | #7 | ||||
Böyle kişileri ayakta alkışlıyorum Merak edilecek biri değilim ki tşkler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
22 Aralık 2022, 11:05 | #8 |
Çevrimiçi ~ BLaCK_and_WHiTe ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seviyoruz sana 8 milyon soru soracağım;
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY |
|
22 Aralık 2022, 11:25 | #9 | ||||
Rica ediyorum soru sormak için sorup seni bunaltmak istememişimdir | ||||
|
22 Aralık 2022, 18:41 | #10 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Beyefendi çok tebrik ediyorum. Muhabbet kuşu sizi ısırmıyor mu ?
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |