22 Aralık 2022, 22:05 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Kutlarım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel bir konukluk geçirmeni dilerim : )
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
22 Aralık 2022, 23:25 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Tebrikler.. Eski bir üye olup Irc geçmişin varmı merak ettim.. Yanki, rumuzu IRC te çook kullanıldığı için..
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
23 Aralık 2022, 09:22 | #13 | ||||||||
Çevrimiçi ✔ 𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔢𝔰𝔱 𝔬𝔣 ᴬᴰᴬᴺᴬ
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki
Sevilen her hayvan ıstırır. Sayı olarak bende çok olduğu için daima elime alıyorum. alıştım artık
Tabii var Eski Mavra.NET kullanıcısıyım Ondan sonra çoğu sunucuda aktif bulundum. Lakin belirli bir arkadaş çevresiyle sohbetim oldu.
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ | ||||||||
|
23 Aralık 2022, 10:00 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Sözlü/sesli ifade ve beden dili diye bir gerçek var. Varlıklar hakkında bir fikre sahip olabiliyoruz bu olgular sayesinde, malum yazılı platformlarda bu olgular yok. Kişilerin samimiyetlerini yada samimiyetsizliklerini değerlendirdiğin kendince ayrıntılar dizinin var mı? (Yaptıkları sohbet içeriklerini baz almadan soruyorum, illaki diyalog kuranların yazdıklarından anlam çıkarmak zor değildir.) |
|
23 Aralık 2022, 10:09 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * yanki Öncelikle sorun için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tabiki kendimce düşüncelerim ve fikirlerim var. Yıllarımız bu sanal ortamda geçmiş olup çoğu zaman insanlarla yazılı olarak diyalogumuz oldu. Lakin bilmesi gerçek olan bir şey var ki reel hayat gibi değildir sanal alem, insanlar burada istediği her şey olabiliyor. Çok insanla karşılaştım kimisi Güzin ablaya dert anlatır gibi derdini anlatır kimisi farklı amaçlar peşindedir kimisi de ticaretini yapar. O yüzden samimiyet ayrı bir kavram yüzünü görmediğiniz birine güvenmek bizim içimizde var. Bazen yazılan bir yazı dizisi bile insanı ifade edebilir. Bunun açıklaması çok uzun hikayedir.
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ |
|
23 Aralık 2022, 13:01 | #17 | ||||
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
Hahaha alemsin be hemşom nerden buldun bunlaru... Ben sadece yaş ve meslek soracam eyvallah...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
23 Aralık 2022, 15:05 | #18 | ||||
Yaşım 37 ve Tekstilde Makine operatörlüğü yapıyorum
__________________ ❝ Yokluğunda özlemekten vazgeçmedim, ama varlığının bana bu kadar uzak olması sitemimdir aslında.. ❞ | ||||
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |