10 Aralık 2022, 00:04 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' tag'ını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 17.12.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | |
|
10 Aralık 2022, 00:12 | #2 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuzum tebrik ediyorum 😘 Sana sorum beni ne kadar çok seviyorsun ? --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12 -->-> Daha önceki mesaj 00:12 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuzum tebrik ediyorum 😘 Sana sorum beni ne kadar çok seviyorsun ?
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
10 Aralık 2022, 00:39 | #3 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler kuzum Seni omrum yeti kadar seviyorum cunku kiymetlimsin kuzum
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Missy tarafından (10 Aralık 2022 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir. | ||||
|
10 Aralık 2022, 00:40 | #4 | ||||
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy
Canom çok teşekkür ediyorum Allah ccc razı olsun, sende çok kıymetlisin ve seviliyorsun.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
11 Aralık 2022, 02:11 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en cok dinledim ferdi tarfur nostalji ozelikle ama her teldende dinlerim yayin da tabiki istek uzerine genelikte guzel sarkilar isterler
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Missy tarafından (11 Aralık 2022 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir. |
|
11 Aralık 2022, 02:25 | #7 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi #
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Ben çok soru soracaktumda şimdilik aklımdaki 3 tanesini soracam sadece izninizle gençler evvela hayırlı olsun... 1- Tanem ile reelde akrabalık felan varmıydı bu büyük sevginin kaynağı nedir ? 2- Kedin kaç yaşında veya aylık ? 3- Yeşilçamla aran nasıldır / en son syrettiğin film hangisiydi ? Şimdilik benden bu kadar missye sağlıklı ve müreffeh ömürler dilerim berhudar olsun...
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Dedecan61 tarafından (11 Aralık 2022 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir. |
|
11 Aralık 2022, 02:32 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim |
|
11 Aralık 2022, 11:08 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederim sorun deyil istediniz kadar sorunn 1) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] akrabalimiz yok ama biz de oyle cabuk gelisti aslinda cok seyler demek isterdim kisaca samimiyetimiz 2) 2 tane kedim var 7 bucuk yasinda iki kardes eDy le Arya 3) yesilcam flim leri cok severim izlerim de halen son flim mavi boncuk emel sayin tarik akan vs yabancilardan rupture fatal Sormak istediniz varsa buyur sora bilirsiniz tskler
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
11 Aralık 2022, 11:08 | #10 | ||||
Tsk ederim
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |