29 Kasım 2022, 21:23 | #11 |
Çevrimiçi ~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] günde kaç saat uyuyorsun
__________________ BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY |
|
29 Kasım 2022, 22:51 | #12 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not
belli olmuyor bazen 6 saat anca oda nadiren Oğlus uyutmazsa bazen hiç uyumadigimda oluyor ama uykusuz kalmam uyurum ben dayanamam. :
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 | ||||
|
29 Kasım 2022, 22:58 | #14 | ||||
Tşk ederim aldiana hayır çalışmıyorum iki çocuk annesi ev hanımı. keşke çalışsam evin işi daha zor 🤣
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 Konu Not tarafından (29 Kasım 2022 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir. | ||||
|
29 Kasım 2022, 22:59 | #15 | ||||
Maşallah Allah bağışlasın. | ||||
|
30 Kasım 2022, 01:03 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun. Kolaylık versin. 💐 Can alıcı soruları ma geleyim 😀 - Çocuklu Hayat nasıl? - Bekarken yaptığın bir şeye şimdilerde özlem duyuyor musun? - Evliliği tüm bekarlara öneririm misin? 😀 |
|
30 Kasım 2022, 10:00 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not Canim tebrik ediyorum love you 😘
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Kasım 2022, 10:25 | #20 | ||||||||||||
•Çocuklu hayat çok güzel biraz zorucu olsada iki çocukla Allah'ım yokluğunu gösdermedi. dilerim herkese nasip etsin Çocuklar evin neşesiii 😍😍 •Bekarken özlem duyduğum rahatlığım uykularım 😅 •Evliliki öneriyorum bekarlar şimdi nasıl evlencek bu zamanlarla 😅😅 Soruların için teşekkür ediyorum çok geç gördüm. 😊 --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:24 -->-> Daha önceki mesaj 10:24 --
Teşekkürler ferom😘 --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:24 --
tşk ederim
__________________ 𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓ღ𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐 Konu Not tarafından (30 Kasım 2022 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir. | ||||||||||||
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |